FUN4U

11 stvari koje će se desiti kad prvi put nakon raspusta u školi vidiš simpatiju

it  | 

Da li si spremna da ga ponovo sretneš? O, da!!! U stvari, ne. Nikad i nećeš biti sasvim spremna. Jer ko zna šta sve može da te snađe. Ali, 1. septembar stiže i ti ćeš se ponovo topiti u njegovim očima i osmehu. I tako…

broj 1 Odbrojavaš dane. Ne možeš da dočekaš da ga vidiš ponovo. Prošlo je tako mnogo vremena i ova godina bi mogla da donese brojna uzbudljiva dešavanja među vama.

broj 2 Znaš tačno da će on već biti u školi kad stigneš, jer ti uvek kasniš. Ali, naravno, glumićeš iznenađenje: „Oooo, otkud ti!?“. Pa sigurno da je tu, idete u istu školu, možda čak i u isti razred, ali nema veze! Ti si kao kul.

broj 3 On izgleda sasvim drugačije nego u junu. Ima taj divan letnji sjaj, novi friz i porastao je centimetar-dva.

broj 4 Pokušavaš da smisliš najluđu dogodovštinu koja ti se desila u toku raspusta samo da bi ga impresionirala. Znaš ono kad razredni pita šta ste radili tokom leta. Pa se trudiš da sve one dane koje si problejala uz daljinac za TV, mobilni telefon ili sa drugaricom u svojoj sobi, pretvoriš u neku boli glava avanturu.

broj 5 U normalnim uslovima potpuno kontrolišeš svoje ruke. Ali bio je to načudniji zagrljaj/mahanje/rukovanje u istoriji čovečanstva.

broj 6 Plašiš se da iz tvojih usta neće izaći nijedna jedina reč, ili, još gore, da ćeš izgovoriti nešto jezivo glupo, nerazumljivo, blesavo… Aaaaaaa. U pomoć!

broj 7 Spremaš se da zadiviš. Uvijaš kosu i malo je zadižeš kako bi se primetilo da si nabacila dobru boju. I nosiš plavi top. Zašto? Pa zato što ti je on prošle godine rekao da mu je plava omiljena boja.

broj 8 Pokušavaš da budeš kul. Smiri se. Smiri se. Smiri se… Može li on da čuje kako ti srce dobuje u grudima. Možda i može, pa udaljeni ste samo dva koraka. Da li je moguće?

broj 9 Prvog vikenda od početka škole je žurka. Ti bi zaista volela da ga pozoveš ili da on tebe pozove tamo kuda ide te subote. To bi bilo kao da si osvojila Oskara.

broj 1nula Trenutak će proći kao treptaj oka. Čitavo leto iščekivanja završava se za samo nekoliko sekundi. I šta će onda biti? Možda ste zastali da popričate ili ti je mahnuo. Ima šanse i da sedne pored tebe ili barem iza. Ove godine postoji mogućnost i da se zabavljate. Ah, šta li će se desiti?

broj 1broj 1 Nećeš moći da dočekaš neki novi susret, znak, razgovor… Šta god. Samo da ga vidiš i sutra, i sutra, i sutra…

Foto: www.sankles.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published.