Lepota

13 ideja za fantastičan maturski manikir

it  | 

Kada je reč o maturskoj zabavi, svaki detalj je važan. Pošto se skockaš od glave do pete, ostaje ti još da izgled upotpuniš savršenim manikirom. Evo nekoliko fantastičnih predloga.

Zvezdano nebo

manikir, maturam zvezdice

Lak boje noćnog neba odlična je fora. Sačekaj da se osuši a potom iscrtaj srebrne zvezdice. Predivno.

Urban glam

Urban-Glam-Sticker-Nail-Idea, manikir, matura

Kupi stikere inspirisane grafitima. Ukoliko si umetnički raspoložena, sama iseci najrazličitije oblike i potom ih apliciraj na nokte. Veseo kolorit i raznolike forme učiniće da sve deluje totalno kul.

Zaljubljena u Pariz

Manikir, matura, Pariz

Ajfelov toranj umesto slova A super je ideja. Misliš li da ovo ne možeš da izvedeš sama, ponesi fotku i trk u neki od proverenih salona. Samo ne zaboravi da na vreme zakažeš termin!

Tirkiznozelena je in

MATURA-MIA-3-3

Sa ovom bojom nema greške. Dakle, samo pronađi ovakav lak i više ne moraš da brineš. Kad središ nokte na neki od njih (najbolje na domalom prstu) možeš dodati po jedan cirkon.

Smela grafika

matura, tirkizni lak, manikir, art

Odaberi svoju boju laka, a potom uz pomoć nail art četkice napravi šare kakve želiš, ili se jednostavno posluži stikerima.

Fuzzy noktići

matura, manikir lak zeleni   matura, manikir, lak        matura, manikir, lak, plavi

Ove Sally Hansen lakiće možeš naručiti preko Ali Expressa. A kada doputuju izdaleka, samo treba da ih naneseš i uz malo truda tvoji nokti će izgledati FENOMENALNO!

Crno-crveno

matura, crni lak, manikir

Pronađi bezbojni lak sa crvenim “konfetama” pa ga premaži preko mat crne. Vrlo moćno i seksi.

Neka svetluca

svetlucavi manikir, matura, srebrni, srebrosvetlucavi manikir, matura, pink

Potreban ti je samo gust svetlucavi lak. Kada naneseš prvi sloj za dodatak teksture možeš posuti i malo šljokica, a potom nokte premazati još jednom.

Cvetna rapsodija

matura, floralni dezen, manikir

Ukoliko nisi dovoljno vešta, za ovakav nail art biće ti potrebna pomoć stručnjaka. Dovoljno je da se preko crnog laka naslikaju šareni cvetovi a u centar zalepi svetlucavi cirkončić. Ah!

Boja fuksije

matura, pink manikir

Precizno nalakiraj nokte i to je to. Ova boja govori sama za sebe. Hit!

Blistavi zeleni akcenti

Green-Glitter-Accent-Nails, svetlucavi nokti, matura

Prvo namaži dva sloja svetlozelenog laka. Potom tanušnom četkicom povuci nekoliko dijagonalnih svetlucavih smaragdnozelenih linija i preko toga prevuci sjajni top coat. Tvoji nokti odlično će se uklopiti uz svaku haljinu.

Visoka elegancija

kristali i crni lak, matura, manikir

Uz donju ivicu nokta vrlo pažljivo zalepi bele cirkone i pospi malo srebrnkastih šljokica. Što se tiče laka, mi predlažemo crni, ali ti možeš odabrati neku od svojih omiljenih boja. Hm, i tamnocrveni bi mogao da deluje podjednako dooobro.

Kavijar za kraj

Caviar-Tip-correttoseattle.com

Stavi dva sloja navy plave a potom još vlažne nokte zaroni među sitne kristalne perlice koje će izgledati kao zrnca kavijara. Preko toga pređi top coatom da bi sve ostalo na mestu. Uz samu ivicu nokta možeš zalepiti i zanimljive privremene tatue.

Foto: inteen arhivaInstagram, Pinterest, correttoseattle.comwww.aliexpress.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published.