HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 5. do 11. marta

it  | 

Ovan
Poprilično je nervozan, pogotovo tokom druge polovine nedelje, a neki od njih će da se iskaljuju na prijateljima i okolini. Dok oni u vezi učenje zanemaruju zbog partnera, singl to čine kako bi ga pronašli. Neka vrsta meditacije najbolje je rešenje za ovaj disbalans.

Bik
Dobija neki poklon ili traži uzvratnu uslugu od prijatelja ili roditelja, ali nije ispoštovan kako on smatra da zaslužuje i to ga je mnogo uvredilo. Bilo bi dobro da shvati da kad nešto drugome kupuje ili čini ne treba da očekuje ništa zauzvrat, niti da vaga ko je kome više učinio.

Blizanci
Mnogi će se naći u nezavidnoj situaciji kad se prekida veza u koju su jako verovali, ili osoba koja im je u srcu ne želi ili ne oseća isto što i oni. Ovo kod mnogih budi nemir kako se ne bi suočili s tugom, pa malo luduju i ponašaju se neodgovorno. Treba da zapamte da je smeh najbolji lek.

Rak
Ima odlične aspekte da kroz iskustva drugih uči o životu, pa bi bilo dobro da se okruži ljudima raznih karaktera i godišta kako bi čuo životne priče i poglede na svet. Jer to će mu u krajnjoj liniji pomoći da izgradi sopstvenu predstavu života. Sva polja su stabilna, čak malo i dosadna.

Lav
Veoma je euforičan što provodi vreme s prijateljima i mnogo mu znači kad su oni oko njega zabavni, sređeni i pripadaju ekipi popularnoj u školi. U slučaju da se ne oseća tako, biće nezadovoljan i frustriran. Ipak, največi udar je ako neko koga ne smatra vrednim privlači više pažnje.

Devica
Ima astrološke mogućnosti da se tokom ove nedelje razboli, najviše od virusa koji će uticati na rad srca, što može da bude nešto ozbiljnije ali i da prođe samo kao povišena temperatura. Treba da izbegava stres jer će joj stvarati nesanicu ili loše snove. Škola ide dobro i ići će dobro, oko toga ne treba da se nervira.

Vaga
Neka bude pažljiva kad razgovara ili debatuje s nekim jer taj može da skapira kako kod nje pali neutralniji rečnik pa će učiniti da pomisli kako je do određenog zaključka došla sama iako ju je on naveo na to. Ovo su mahom benigni primeri, ali mogu da budu odlična lekcija za život.

Škorpija
Nameračila se na jedan cilj, bilo da je to osoba ili postignuće, pa misli da je svemoguća što se tog pitanja tiče. U tom pohodu ne preza ni od kakvih sredstava i nimalo ne sumnja u svoje sposobnosti, što može biti ili veliki uspeh ili veliki promašaj za nju.

Strelac
Ima mnogo više energije nego inače,  samo je šteta što tu energiju mahom troši na više pričanja nego obično. Kako nije naviknut na novi priliv energije, ne zna šta da radi sa sobom, pa može da upadne u problem sa autoritetima. Odličan period za građenje zdravog samopouzdanja.

Jarac
Savest ga tera da uči ili obavlja obaveze koje su pred njim. Ako ovo ne bude radio, nikako i nigde neće moći da se opusti i neće se osećati najbolje jer će ga to uvek pritiskati. Najbolji osećaj mu je kad posle obavljene obaveze sedne i uživa na miru, čiste savesti.

Vodolija
Mogla bi da upadne u neku vrstu apatije zbog osećaja izolovanosti i nerazumevanja okoline, pogotovo vršnjaka, i to u nekim bitnim poljima života. Ipak, neka shvati da su individualizam i originalnost njen jedini način da živi i postoji. Ovan bi ovo najbolje mogao da razume.

Ribe
Raduju se sezoni svog rođendana i žele da to dele s drugima pa izlaze više nego inače. S druge strane, kod nekih se smenjuju euforija i neka vrsta straha od starenja i ozbiljnosti života. Kako su na klackalici, žele da i njihovi prijatelji to prate, što mnoge nervira jer nisu takvog senzibiliteta.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.