Stars

Angelina Jolie nikada nije htela da se bavi glumom

it  | 

Holivudska glumica, odnedavno i rediteljka Angelina Jolie ispričala je kako je želela da njen život izgleda potpuno drugačije.
U jednom intervjuu je otkrila da u njenoj prirodi nije da bude glumica, ali da je srećna što je to mogla da postane, te da se time bavila zbog svoje majke, a ne zbog sebe. I čim joj je majka umrla, priznala je, shvatila je kako ne želi više da glumi. Da podsetimo, Angelinina majka francuska glumica Marcheline Bertrand preminula pre deset godina.
Kako je Angie istakla, kada je sa nepunih osamnaest počela da se bavi glumom, to je bio samo način da zaradi pare jer je želela da pomogne majci finansijski. Već u ranim dvadesetim htela je da odustane  od glume pošto je to nije činilo srećnom iako su joj svi rekli da baš time i treba da se bavi.  Očigledno su svi bili u pravu jer se ubrzo vratila ulogom u filmu Girl, Interrupted i dobila Oskara za sporednu ulogu.
Međutim, u poslednje vreme ne zanima je gluma već režijom. Nakon prvenca o ratu u bivšoj Jugoslaviji U zemlji krvi i meda, filma o ratnom zarobljeniku Nesalomiv i propalog filma sa Bradom Pittom Pored mora, sada promoviše film Prvo su mi ubili oca o ratu u Kambodži.

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.