Lepota

Arcadio nam poručuje da volimo svoje telo!

it  | 

Super size modeli Iskra Lawrence i Ahley Graham ostvarile su se u modnom svetu i svetskim modnim pistama šetaju rame uz rame sa supermodelima.
A sada, zahvaljujući trendu prihvatanja i slavljenja sopstvenog tela, Arcadio del Valle, momak od 185 kila, koji je oduvek želeo da bude model, uspeo je da ostvari svoj san! U karijeri mu je krenulo kad je prestao da se stidi svoga tela i pomirio s činjenicom da nosi veličinu 5XL. Krenulo mu je, stvarno, toliko da je čak radio i revije na Nedelji mode u Njujorku 2016. kao plus size model.
Ovaj tridesetogodišnjak na instagram postavlja fotke bez filtera i nada se da će uspeti da sruši predrasude i ohrabri krupnije muškarce da prihvate svoje telo.

Резултат слика за super size arcadio del valle instagram

Arcadio živi u Bostonu i kaže da je radio tri velike revije od svog debija 2016.
“Nisam bio zadovoljan sobom tokom detinjstva i u ranim dvadestim godinama. Ali kada sam video da se ljudima dopada to što plus size modeli poput Grahamove i Lawrenceove slave svoje telo i imaju uspešne karijere u svetu mode, to me je inspirisalo da počnem i ja da se bavim time”, izjavio je Arcadio nedavno i dodao: “Želim samo da poručim ljudima da je OK da vole modu i da mogu da se bave čime god požele, bez obzira na to kako izgledaju i koju konfekcijsku veličinu nose”, kaže on dok sanja o idealnom svetu u kojem će značajne kuće.  kakve su recimo Gucci i Luis Vuitton, i brendovi kao što su Old Navy i Gap početi da prave garderobu i za ljude njegove veličine.

Svaka čast!

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.