FUN4U

Beogradska zima 2017/2018.

it  | 

Tradicionalna manifestacija Beogradska zima s brojnim programima za sve generacije počinje 1. decembra, a završava se krajem januara.
Trg otvorenog srca na Trgu republike počinje 1. decembra, kao i Trg bajki ispred Opštine Zvezdara. Na Tru republike, ispred TC Rajićeva i na Kalemegdanu planirani su brojni koncerti, predstave, događaji za decu.
Jedan od sinonima Nove godine u Beogradu, drvene kućice na Trgu republike ponovo će biti centralni praznični kutak gde će se prodavati suveniri, novogodišnji nakit, ukrasi, topli napici i slatkiši.
Od sredine decembra biće otvorena četiri klizališta – na Adi Ciganliji, Trgu Nikole Pašića, Tašmajdanu i kod Muzeja savremene umetnosti.
Future park – Park budućnosti na Beogradskom sajmu biće izgrađen na 6.000 kvadratnih metara. To je svet koji je danas u vrhu aktuelnosti kada su najmlađi u pitanju. Park je namenjen svim uzrastima i obuhvataće interaktivne igre, međunarodni gejming turnir, virtuelnu realnost i drugo. Park će biti otvoren od 10 do 21 čas svakog dana od 15. do 24. decembra, u Hali 4 Beogradskog sajma.
Nastojatelj Hrama Svetog Save, arhimandrit otac Stefan Šarić najavio je novinu ispred Hrama Svetog Save. Božićno seoce trajaće od 4. do 28. januara, a posebno je jer se u Beogradu organizuje prvi put.
U okviru manifestacije Beogradska zima, od 25. do 28. decembra na Trgu republike biće Muzički dani, u okviru kojih će po danima biti raspoređeni određeni žanrovi – rok, hip-hop, elektro i pop.

Foto: YouTube

Ostavi komentar

Your email address will not be published.