TVOJ ŽIVOT

Besplatne radionice u Šumatovačkoj

it  | 

Tokom raspusta u januaru i februaru u Centru za likovno obrazovanje u Šumatovačkoj biće organizovane različite besplatne radionice.
Radionice grafičkog dizajna, mozaika i crtanja namenjene su i prilagođene učenicima završnih razreda osnovnih škola i srednjoškolcima.
Zima za računarom – dizajn u snegu radionica je grafičkog dizajna, a namenjena je mladima koji žele da nauče kako da izraze svoje kreativne ideje, svoja maštanja prenesu na računar i posle sa računara na internet, papir itd.
Radionica Mozaik od reciklažnih materijala razvija kreativne potencijale i sposobnosti likovnog izražavanja; izgrađuje vizuelnu i likovnu kulturu polaznika; podstiče razvoj ekološke svesti i otvara nove mogućnosti za kreativno izražavanje.

Po završetku radionice polaznici će biti osposobljeni da se:

  • samostalno kreativno likovno izražavaju, upotrebljavajući tehniku izrade mozaika od reciklažnih materijala;
  • estetski oblikuju različite kućne, lične i upotrebne predmete;
  • kroz samostalan dalji rad razvijaju i unapređuju na radionici stečena znanja i veštine i koriste ih za razvoj ličnih potencijala likovnog izražavanja i vizuelne komunikacije, a u skladu sa svojim željama, potrebama i mogućnostima.

Radionica Crtanje i slikanje za mlade obuhvata crtanje mrtve prirode, enterijera, eksterijera, portreta, figura, akta, slobodne teme…

Zbog ograničenog broja mesta obavezne su prijave putem e-maila art@sumatovacka.rs.

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Your email address will not be published.