Moda

Boje mog raspoloženja

it  | 

Svetao prsluk od džinsa pandan je teksas jakni ali predstavlja bolju foru. Nežne plavičaste nijanse, neboplavi top i iscepane farmerke možeš nositi u svim prilikama. Aksesoar će učiniti da kombinacija deluje onako kako želiš, opušteno ili elegantno.

žuti lakpinko džins prslukNike-Dunk patike štikle

S druge strane, vedre, jarke nijanse bolje stoje mlađim devojkama. Žuta je vrlo smeo izbor i ne pristaje svakom, ali je Nađa odlično nosi. To je boja sreće, optimizma i kreativnosti i uvek privlači pažnju, možda čak više i od crvene. Ova srednjškolka napravila je odličan spoj. Da li je uopšte moglo originalnije od neobičnih helanki sa likovima iz The Muppet Showa i pink adidaski?

nađa street style1 nađa street style2

“Najčešće biram sportsku eleganciju, rado nosim helanke i kratke majičice. Volim ležernu garderobu i vedre boje koje oslikavaju moj karakter. Za školu biram umerene kombinacije i malo smirenije nijanse, a za veče uglavnom nešto elegantnije, tamnijih tonova i diskretnu šminku. Najvažnije mi je da izgledam pristojno i uredno, a garderoba često prati moje raspoloženje”, ispričala nam je ova petnaestogodišnjakinja.

Foto: Branko Koljajić, Pinko, Nike

Ostavi komentar

Your email address will not be published.