FUN4U

Brankica Sebastijanović i Luka Raco u novim ulogama

it  | 

Serija Sinđelići donela je ogromnu popularnost Brankici Sebastijanović i Luki Raco, koji su kao Eva i Rista osvojila srca publike. Sada ih je ponovo spojio novi projekat produkcijske kuće Emotion. Naime, oni će zaigrati u dečjoj novogodišnjoj predstavi Ponoćna čarolija koja će tokom decembra obići Srbiju i uneti praznični duh u sve veće gradove naše zemlje!
Predstava priča o devojčici Mini (Brankica Sebastijanović) koja, uprkos problemima koji je sputavaju, pokušava da s drugarima iz odeljenja pripremi novogodišnju školsku priredbu. Koliko će im u  ovome pomoći Deda Mraz, praznična magija i njihovo drugarstvo, saznaćete u predstavi u kojoj glume miljenici mlađih generacija!
Savremena novogodišnja bajka nastala je po tekstu Jasminke Petrović, čiji je roman Sve je u redu proglašen za najbolju dečju knjigu u 2017.  Režiju potpisuje Vladan Đurković.
Novogodišnji spektakl biće izveden u Beogradu 10. decembra u dvorani Dečjeg kulturnog centra, nakon čega obilazi Srbiju: u Pančevu je 20. decembra, Smederevu 21, Nišu 22, Novom Sadu 24. Datumi ostalih gradova biće saopšteni uskoro.
Karte se mogu kupiti putem Eventim servisa i na sajtu www.eventim.rs.

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Your email address will not be published.