FUN4U

David Guetta zatvara EXIT

it  | 

Nakon što su svetski mediji EXIT nedavno proglasili većim nego ikad, ove godine sa glavne bine festivala čuće se najveći broj najaktuelnijih hitova današnjice!
Prve zvezde u novom talasu već su tu, pa će tako glavnu binu u četvrtak 12. jula pokrenuti nezaustavljiva američka rok kantautorka Laura Pergolizi, poznatija kao LP, koja je osvojila svetsku muzičku scenu singlom Lost On You, jednom od najupečatljivijih ljubavnih pesama decenije, kao i nizom saradnji sa Rihannom, Christinom Agilerom i mnogim drugim zvezdama.
Veliko muzičko finale i spektakl zatvaranja glavne bine u nedelju 15. jula biće pod dirigentskom palicom najvećeg svetskog hitmejkera – Davida Guette!

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge. Ulaznice za četiri festivalska dana po promotivnoj od 6.490 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala.

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.