FUN4U

Dodela MTV nagrade u Knezu!

it  | 

Jedan od najpoznatijih bendova na našim prostorima, beogradska grupa S.A.R.S obeležava 10 godina postojanja, a za jubilarni rođendan dobili su i poklon: u Roterdamu su 6. novembra osvojili jedu od najprestižnijih muzičkih nagrada u regionu – MTV Best Adria Act.


Nagrada im je odlična uvertira za obeležavanje prve decenije rada, povodom koje će izdati LP ploču simboličnog naziva 10.
Decenija postojanja simbolično je obeležena i tako što se na ploči nalazi njihovih 10 najvećih hitova, koji su u proteklom periodu ušli u uši svim poznavaocima i ljubiteljima muzike širom regiona.
Posebnost ovog izdanja je i to što je štampano u ograničenom tiražu od samo 250 primeraka, tako da će zaista samo najverniji i najsrećniji imati mogućnost da u svoju muzičku kolekciju uvrste ovaj raritet.
Svečano uručivanje MTV nagrade i promocija rođendanske ploče održaće se u ponedeljak, 14. novembra u 16 sati u knjižari Akademija u Knez Mihailovoj ulici. Tom prilikom će bend potpisivati svoje novo LP izdanje, a za najvernije fanove u unplugged verziji izvešče i nekoliko pesama.

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.