Stars

Fudbalski fanovi u Britaniji ljuti na princa Harryija

it  | 

Kako se priča po društvenim mrežama, nedavna objava datuma venčanja britanskog princa Harryija i američke glumice Meghan Markle razbesnela je ljubitelje fudbala u Britaniji!
Očekuje se da će 19. maja sledeće godine, kada se par bude zavetovao na večnu ljubav u zamku Vindzor,  sve stati i da će događaj biti emitovan uživo na britanskoj televiziji.
Međutim, trebalo je da ta subota bude dan rezervisan za fanove fudbala, a sada će kraljevsko venčanje poremetiti i prenos na javnim mestima, a i bezbednost u zemlji.
Da stvar bude još gora, mlađi brat princa Williama navija za Arsenal, tim koji u ovom kupu  brani titulu i rekorder je po broju osvojenih titula. Dakle, ne samo da će javnost možda umesto golova gledati venčanicu i cveće nego će i princ propustiti da gleda svoj klub ukoliko dođe do finala.
Harijyiev stariji brat princ William, koji će mu verovatno biti kum na venčanju, predsednik je Fudbalskog saveza Britanije i običaj je da on uruči pehar pobedničkom timu, a sada će, izgleda, biti zauzet drugim obavezama pa će i on propustiti finale.

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.