FUN4U

Grupa Van Gogh obeležili 30 godina rada

it  | 

Beogradski bend Van Gogh, predvođen frontmenom Zvonimirom Đukićem Đuletom, u Belexpo centru na Novom Beogradu priredio je u subotu, 26. novembra veliku rođendansku žurku povodom 30 godina rada.
Prostor bio je podeljen tako da je u sredini bila kvadratna bina, pa je bend bio okružen publikom sa svih strana, a Đule se sve vreme slobodno kretao tako da su svi videli dobro šta se na bini dešava, a frontmen je mogao da im se obrati.
Koncert je bio rasprodat, te je oko 6.000 ljudi, prema procenama organizatora, uživalo u neobičnom konceptu žurke. Prvi sat publiku je zabavljao DJ! A onda je oko 21.15 Đule izašao na scenu i započeo akustični set.
Uz pratnju gitare i klavijatura, uz minimalne perkusije, čule su se sporiji hitovi benda – Delfin, Opasan ples, Brod od papira, Mama…

Publika je bila zaista neobičan miks – mnoštvo ljudi povelo je klince koji vole Van Gogha, pa su ih držali na ramenima kako bi videli binu, bilo je tu i starih rokera, zaljubljenih parova, grupica tinejdžera…
Ukupno je rokenrol slavlje obuhvatilo tri sata svirke, a sa DJ setovima trajalo je do skoro tri sata iza ponoći. Svaka čast na ovakvom jubileju!

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.