HOROSKOP

Horoskop od 1. do 7. avgusta

it  | 

Ovan
U njegov život ponovo ulaze osobe s kojima se nekada mnogo družio, pa će opet zajedno raditi sve ono što vole. Ovan ne sme da govori sve što mu je na umu. Neka pitanja najbolje da reši najkraćim putem. Bilo bi dobro da nađe vremena za druženje.

Bik
Otvaraju se nove dobre prilike, ali on jasno i glasno treba da pkaže podršku nekome iz šireg okruženja. Bik i dalje čvrsto veruje u znanje i iskustvo. Zahvaljujući događajima, otvaraju mu se novi pogledi na stara pitanja.

Blizanci
Nipošto neće propustiti priliku da sa drugarima istražuju nove stvari i obogaćuju svoja iskustva. Bilo bi dobro da se što pre oslobde vezanosti za osobe koje ih zbunjuju ili pokušavaju da ih čvrsto drže uza sebe.

Rak
Dosadašnji pokušaji da nešto sredi konačno daju pozitivne rezultate, a uz to će se ukazati i neke sasvim nove prilike. Oko nekoliko važnih pitanja treba da nastupi mnogo hrabrije, čak i da se ne ustručava od rizika. Za realizaciju svojih snova, ciljeva i želja moraće više da se potrudi.

Lav
Da bi izbistrio um, Lav će morati da se suoči sa nekim stvarima. Kako bi brže napredovao a istovremeno sačuvao fizičko i duševno zdravlje, neophodno je da razreši bitna pitanja o koja se već neko vreme spotiče.

Devica
Ako iz fokusa ne izgubi cilj i ne potisne ambiciju, Devici će sve što radi ići od ruke. Pa čak i novonastale probleme rešavaće hitro i sa lakoćom. A sve to će značajno ubrzati njeno sazrevanje.

Vaga
Otvorena za različita mišljenja i stavove, Vaga ne treba da dozvoli drugima da vrše pritisak na nju. Dok se trudi da druge usreći, neko njenu dobru nameru može zloupotrebiti. Ipak, veoma je važno da u društvenim odnosima uvek postupa pravedno.

Škorpija
Veoma je bitno da se drži što dalje od zlonamernih i lukavih osoba. Izgleda kao da ne veruje u sebe i svoje roditelje. Međutim, nepromišljene odluke i ishitrene i reakcije mogu joj naneti veliku štetu.

Strelac
Neke nerazjašnjene situacije nakratko ga mogu zaustaviti. Ali agresivnim stilom ništa neće postići, naprotiv, još više će sebi otežati! No, ukoliko podigne samopouzdanje, može doći do promena nabolje. Jer zadovoljan čovek uvek donosi najbolje odluke.

Jarac
Vreme je da Jarac isproba neke sasvim nove stvari i postavi ciljeve o kojima nikad pre nije razmišljao. Nebo mu, naime, obećava nova iskustva uz minimum grešaka. Jarac će imati važnu ulogu u rešavanju nekog velikog problema, a od koristi će mu biti ako se za sve bude ozbiljno pripremao.

Vodolija
Ako otvoreno i bez ikakve selekcije bude iznosila sve što joj je na srcu, izbeći će mnoga neželjena rešenja. Morala bi da dobro preispita sve svoje odnose i postupke. Nečija iskrena podrška dobro će joj doći.

Ribe
Treba brzo da deluju u vezi sa nekim važnim pitanjima ili sa realizacijom kreativnih ideja. Takođe, moraju snažno da se suprotstave osobama koje pokušavaju da manipulišu njima, da ih pritiskaju ili im postavljaju prepreke. Jer jedino Ribe koje veruju u sebe mogu da reše svaki problem.

Foto: Bigstock

Ostavi komentar

Your email address will not be published.