Stars

Jedan brat to može, drugi NE?

it  | 

Pravila kraljevske porodice verovatno nam nikada neće biti jasna, ali ona su tu i moraju se poštovati. A obaveze koje članovi kraljevske porodice moraju da ispunjavaju najviše pogađaju princa Williama, dok princ Harry može da uživa slobodno i neograničeno.
Pretpostavljamo da je zato mlađi sin princa Charlesa dozvoljavao sebi mnoge skandale u mladosti zbog čega je kraljevska porodica često bila meta tabloida, a njegov stariji brat uvek je bio fin i smeran. A kada je Harry krenuo javno da se ljubi sa devojkom, glumicom Meghan Markle zapitali smo se kako je njima dozvoljeno da razmenjuju nežnosti pred publikom dok bračni par Kate i William to sebi nisu smeli da dopuste.


Razlog su, kao što smo i pretpostavili, pravila. Princ William je direktni naslednik krune, odmah ispod svog oca, princa Charlesa koji će verovatno abdicirati nakon smrti kraljice Elizabethe II. Uz to, princ William ima naslednika, princa Geogrea zbog čega je malo verovatno da će Harry ikada doći na red da bude kralj. Zato i može sebi da dozvoli slobodnije ponašanje!

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.