Lepota

Kaia Gerber sarađuje s Lagerfeldom

it  | 

Uprkos činjenici da je Kaia Gerber ćerka supermodela Cindy Crawford, sa ozbiljnom karijerom fotomodela počela je da se bavi od šesnaeste godine.

i just don’t see the resemblance

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Prvu reviju upravo je odradila nedavno i to nekoliko dana nakon šesnaestog rođendana otvaranjem Calvin Klein revije. Nakon toga je dominirala na revija SS 18 radeći za brendove: Rihanna Fenty Puma, Alexander Wang, Marc Jacobs, Coach, Prada, Versace, Valentino, Miu Miu, Saint Laurent, Moschino i Fendi.
Srećom, imala je od koga da uči i spremna je ušla u velike modne izazove. Kako se priča, Cindy Crawford je tokom svih tih dešavanja sedela u prvom redu, a ćerki se pridružila na pisti na reviji marke Versace.
Sada šesnaestogodišnjakinja pravi korak dalje. Posle samo jedne sezone na pistama Kaia postaje i dizajnerka, zahvaljujući Karlu Lagerfeldu koji ju je pozvao da zajedno rade za njegov legendarni brend na mini-kolekciji koja će se zvati Karl Lagerfeld X Kaia.

Linija u septembru treba da se pojavi  u radnjama, a predstavlja spoj Lagerfeldovog pariskog šika i Kainog causal stila zapadne obale – šarene kožne rukavice do lakta, dosta akcesoara – nakita, naočara i obuće.

Kako se priča u modnom svetu, ova saradnja je definitivno spoj nespojivog, sudar generacija.

Jedva čekamo da to vidimo!

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.