Lepota

Kako da se našminkaš za novogodišnju žurku

it  | 

Novogodišnji parti je pred tobom i nema sumnje da treba da zablistaš. Zato izvadi najbolju šminku, četkice, sunđerčiće i proveri imaš li sve što ti je neophodno. Šljokice, sjajevi, šimeri, hajlajteri… Sve je dozvoljeno. Imaš dovoljno vremena da isprobaš sve i svašta, dobro se razigraš i osmisliš najglamurozniji look za najluđu noć.

FENSI GRANDŽ

sminka-za-novu-godinu1

Boja šljive ili burgundca na usnama učiniće da izgledaš vrlo šik. Nemoj se plašiti da nijansu senke uklopiš sa ružem.

METALIK SENKE

sminka-nova-godina-ideje

Rešiš li da naglasiš samo oči, metalik kremaste senke pravi su izbor. Kapak prekri svetlijom nijansom, recimo zelene, a potom oko uokviri tamnozelenom bojom. Naravno, možeš se odlučiti i za metaliksivu, bronzanu, plavu… Uz samu ivicu gornjih i donjih trepavica povuci tanku liniju krejonom i potom nanesi maskaru. Usne mogu biti u boji kože i potpuno mat, dok ćeš na obraze staviti nežno breskvasto rumenilo.

APSOLUTNA KLASIKA

sminka-nova-godina-zurka

Crveni ruž je večan. On nikad ne izlazi iz mode. S obzirom na to to da je reč o posebnoj večeri, možeš istaknuti i oči. Veštačke trepavice predstavljaće savršenu završnicu za ovaj look.

ZLATNA BOGINJA

pat-mcgrath-novogodisnja-sminka-zurka

Posluži se malim trikom. Zlatnu senku možeš upotrebiti i kao karmin i kopirati look kakav je osmislila Path McGrath, jedan od najpoznatijih svetskih make up artista. Najbolje će poslužiti kremasta senka. No, možeš iskoristiti i onu u prahu, ali će ti u tom slučaju kao vezivno sredstvo biti neophodna grožđana mast ili balzam za usta. Na oči možeš naneti blažu senku i ajlajner, a obraze pospi sa malo zlatnog praha. Fora je da svetlucaš.

GLOSSY NUDE

pinterest1-novogodisnja-sminka

Oči našminkaj senkama u zemljanim tonovima i uokviri svetlucavim zlatkastim krejonom kojim ćeš posebno naglasiti donji kapak. Na trepavice nanesi maskaru u dva sloja lagano ih četkicom uvijajući nagore. Preko nude karmina stavi sjaj.

ŠLJOKICE, ŠLJOKICE!

kako-da-se-nasminkam-nova-godina-sminka nova-godina-sminka-zurka

Šljokičasta senka više je nego dobrodošla za novogodišnju noć. Nijansu odaberi sama. Možeš se odlučiti za pastelne tonove koje ćeš lako uklopiti uz svaku odevnu kombinaciju. Ali, ukoliko želiš smeliji make up, tirkizna je hit. Samo pazi da se šminka slaže uz tvoj autfit. Na kraju na gornji kapak nanesi ajlajner.

Foto: Instagram, Pinterest

Ostavi komentar

Your email address will not be published.