FUN4U

Koje pesme su idealne da nekome nešto poručiš!?

it  | 

Sigurno si već preko društvenih mreža razmjenjivala pesme s prijateljima, dečkom, a možda i roditeljima. Ukoliko se nekad desi da ne znaš kako da im poručiš nešto, muzika je pravi način. Zato pogledaj naše predloge!

🎼 Za BFF idealna je pesma Miley Cyrus True friend u kojoj ona opisuje koliko je dobro imati drugaricu pored sebe. Čak možemo i zaplakati dok slušamo…

🎼 Za prijateljicu koja ti je u međuvremenu postala neprijateljica preporučujemo slanje numere Taylor Swift Bad Blood koju je snimila u saradnji s Kendrickom Lamarom, a napisala je za Katy Perry.

🎼 No, Katy joj nije ostala dužna – ona je Taylor posvetila Swish Swish. Dakle, imaš li nameru da zabiberiš bivšoj drugarici, možeš da biraš.

🎼 Dragoj osobi kojoj je potrebna tvoja pomoć i malo ohrabrenja pošalji Rihannin klasik Umbrella. ‘When the sun shines, we’ll shine together / Told you I’ll be here forever / Said I’ll always be a friend / Took an oath I’ma stick it out ’til the end’, reči su koje će utešiti svakoga.

🎼 Za tvoju najdražu ekipicu idealan je hit Wannabe benda Spice Girls. Ova legendarna pesma iz 2009. nikad neće zastareti, a čula si je sigurno već nebrojeno puta. Savršeno opisuje žensko prijateljstvo i girl power. Osim toga, podiže raspoloženje.

🎼 Najvernije i najbliskije, a tu naravno ubrajamo i roditelje, svakako ćeš obradovati fenomenalnom Count On Me Brunoa Marsa. Preslatka i melodična pesma koja govori o tome šta je pevač sve spreman da uradi za osobu kojoj se obraća!

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.