FUN4U

Krenula prodaja karata za EXIT 2017.

it  | 

Odmah po završetku ovogodišnjeg festivalskog izdanja, u roku od svega pet dana, za prve ulaznice za najveću muzičku manifestaciju u regionu prijavilo se čak 20.000 fanova iz preko 60 zemalja.
U sredu 7. decembra, tačno u podne, počinje i globalna prodaja ulaznica za EXIT Summer of Love 2017! Ulaznice u Srbiji, kao i do sada, prodavaće se na sajtu i blagajnama prodajne mreže Gigstix.com, i to po prvoj, poklon ceni od 5.990 dinara, što je čak 65 posto jeftinije u odnosu na punu cenu. Prve ulaznice za EXIT svake godine se rasprodaju za svega par sati, a njihova sledeća cena bude viša. Ove godine je interesovanje za karte dvostruko veće unego prošle!

exit-1
Prvi kupci ulaznica od 7. decembra, pored velike uštede, automatski postaju i članovi EXIT Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste. Njima će sledeće godine, kao i do sad, prvima biti ponuđene nove ulaznice po najpovoljnijoj ceni, i to mesec dana pre početka redovne prodaje.
EXIT festival biće održan od 6. do 9. jula 2017. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a biće u znaku proslave 50 godina od čuvenog Leta ljubavi 1967. Tada je, naime, nastao revolucionarni hipi pokret koji je, boreći se za mir, slobodu govora, ljudska prava, odnosno društvenu, rasnu i polnu ravnopravnost, zauvek promenio svet.
Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neka od najaktuelnijih lica svetske muzičke scene! Jedva čekamo.

Foto: YouTube

Ostavi komentar

Your email address will not be published.