FUN4U

Muzički dani na Trgu republike

it  | 

Od 25. do 28. decembra, a u okviru manifestacije Beogradska zima, na Trgu republike odvijače se Muzički dani, uvertira u veliku koncertnu proslavu Nove godine.
Svi ljubitelji dobrog zvuka pronaći će ponešto za sebe u bogatom četvorodnevnom programu podeljenom na četiri tematske celine – rok, hip-hop, elektro i pop.
Manifestacija započinje rok danom 25. decembra u 20 časova.
Prvi nastupa The Bangcocks, sastav koji neguje moderan rok pristup s jasnim uticajem hard roka i grandža, a od 21 čas beogradski power bluz-rok trio Texas Flood.
Od 22 očekuje se koncert kultnog alternativnog benda Kanda, Kodža i Nebojša, a od 23 sata na bini je Đorđe Miljenović. On je nedavno napravio drastičan zaokret u karijeri i predstavio se autorskim numerama u bluz, kantri, soul i rok žanru.
Utorak 26. decembar biće hip-hop dan, a prvi nastupa Iskaz, sastav poznat po angažovanim tekstovima i fuziji hip-hopa, fanka i hard roka.
Od 21 čas nastupaju kultni MC Bvana i Neznani ludaci, a od 22 rep duo THC la Familija. Hip-hop dan zatvara koncert legendarne grupe Prti Bee Gee.
Sreda 27. decembar rezervisana je za elektronsku muziku, a za dobre vibracije u publici zadužena su omiljena imena beogradske klupske scene – Kristijan Molnar, Danijel Čehranov i Ilija Đoković.
Kraj manifestacije je u četvrtak 28. decembra, a obeležiće ga pop dan. Od 20 časova prva nastupa Bojana Vunturišević, nekadašnja pevačica benda Svi na pod!, koja je ove godine uspešno pokrenula solo karijeru zapaženim debi albumom. Sledi Gitarinet duo koji se proslavio originalnim obradama poznatih pesama, a zatim i veteranka domaće muzičke scene Ana Stanić.  Za kraj Muzičkih dana nastupiće Irie FM, bend koji je u poslednje vreme u žiži javnosti zahvaljujući potpuno novom zvuku i preokretu u dosadašnjoj karijeri.

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Your email address will not be published.