Moda

Najlepše haljine na dodeli BAFTA nagrada

it  | 

Slično kao na dodeli Zlatnih globusa, crveni tepih manifestacije BAFTA održane u nedelju uveče u Londonu, a na kojoj su uručene prestižne filmske i televizijske nagrade,  bio je manje-više u moru crnih haljina, odela i ostalih kreacija: glumci, producenti, režiseri i ostali iz industrije još jednom su svojim odevnim kombinacijama podsetili na pokret Time’s Up. Neposredno pred ceremoniju skoro dve stotine britanskih i irskih glumaca objavilo je otvoreno pismo u kojem su najavili osnivanje novog fonda za pravdu i jednakost, UK Justice and Equality Fund, i zauzeli se protiv seksualnog uznemiravanja na radnom mestu.
Naravno, manifestacija nije sprečavala najpoznatija lica iz sveta filma i muzike da prikažu svoj stil u najboljem svetlu. A neki stajlinzi su nam privukli najviše pažnje.
Tako je glumica Saoirse Ronan, zvezda nominovanog filma Lady Bird, ponela Chanel haljinu.

Angelina Jolie se na crvenom tepihu pojavila u plišanoj Ralph & Russo couture haljini do poda, s otkrivenim ramenima.

Glumica Rebecca Ferguson izgledala je predivno u Stella McCartney haljini sa Bvlgari nakitom. Sve je upotpunila minimalnim make-upom.

Ruth Wilson obukla je odelo brenda Christian Dior uz koje je uklopila elegantne sandale.

Jennifer Lawrence je nosila korsetiranu Christian Dior Couture haljinu s čvrstim gornjim delom koji joj je prikrivao grudi. Kontrast su činili nežni beli rukavi koji padaju preko ramena.

Minimalna šminka i maksimalna haljina brenda Givenchy savršeno su pristajali glumici Margot Robbie, zvezdi filma I,Tonja

… dok se Lupita Nyong’o odlučila za haljinu kuće Elie Saab.

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.