HOROSKOP

Nedeljni horoskop 9. do 15. oktobra

it  | 

Ovan
Treba da se pazi prehlade, a ako je već bolestan, obavezno da preleži virozu, u suprotnom može da se iskomplikuje. Ovo pogotovo važi za probleme sa sinusima ili upalom ušiju. Za Ovnove u vezi ljubavnu neodlučnost može da podstakne neka situacija tokom vikenda.

Bik
Može malo da odahne, pred njim je prijatna nedelja puna druženja u većim grupama. Ako ne bude bio angažovan s prijateljima, mnogo će propustiti. Roditelji mogu da prave problem ako izlazi previše, a ni profesori neće tolerisati nedisciplinu. Moguća zubobolja.

Blizanci
Stresovi ih prate u stopu iako se sve vreme nadaju da je najgori period prošao. Mnoge situacije i mnogi odnosi nerešeni su i nedefinisani, pa to može da ih frustrira. Treba da razjasne sve što mogu a ne da beže od problema. Od subote se stanje popravlja.

Rak
Najzad shvata da konsultovanje prijatelja nije baš najbolje rešenje za novonastale probleme, pa ih zato samostalno i u hodu rešava. Druga polovina nedelje je usporena, moguć je pad imuniteta i kratka prehlada. Ljubav im smeta ako se njima ne dešava.

Lav
Ima priliku da se do ušiju zaljubi u nekog ko je komunikativan, zabavan i parira mu u privlačenju pažnje. Iako je početak vrlo dobar, ništa ne ukazuje na to kako će se stvari odvijati. Takođe, ne sme da zanemari obaveze u školi jer se loše oseća kad ima loše ocene.

Devica
Aspekti za uspeh u školi i dalje su blistavi, pogotovo za one koje imaju staru slavu pa mogu od nje da žive. Zadovoljna je što joj na tom planu sve ide, ali uviđa da oseća prazninu što se tiče prijateljstava i veza. Osoba u koju je zaljubljena nezainteresovana je za nju.

Vaga
Preokupirana je mnogim stvarima pa zapostavlja prijatelje. Oni  se ljute i u jednom trenutku je napadaju. Pošto nije dobra u direktnom suočavanju, prijatelji vode raspravu, a ona na kraju zahvaljujući savetu neke starije osobe uviđa ko je u pravu.

Škorpija
Tokom vikenda ide na kratak  put kome se jako raduje. Čak i ako ne ide, iščekuje vikend vrlo nestrpljivo. U međuvremenu dani su joj poprilično monotoni i puni obaveza koje ne može da izbegne. Telefon ili neki komad tehnike treba da čuva od lomljenja.

Strelac
Ima jako otežanu komunikaciju s partnerom jer smatra da ga guši i ni na trenutak ne ostavlja na miru, a oni  singl ježe se na pomisao predanosti samo jednoj osobi. Bio singl ili ne, može da izgubi sjajnog partnera zbog trenutnog prezasićenja.

Jarac
Jarac u vezi konačno  vidi partnera pravim očima jer je magla zaljubljenosti počela da se podiže, pa se pita da li da ostane u vezi. Naravno, ako ne vidi ništa dobro, onda treba da prekine, ali ne ukoliko je samo osećaj drugačiji. Obaveze u školi su preteške, mnogo energije odlazi na to.

Vodolija
Ima potrebu da se osami i bavi nečim kreativnim ili gleda nešto vezano za umetnost, nešto što je zanima. Iako je ovo lepo, ne sme da zapostavi ostale obaveze kao ni prijatelje i partnera, zato treba da napravi balans. Moguća nervoza i problemi s bronhijama.

Ribe
Čitave nedelje su jako nervozne i vrlo svadljive pa upadaju u konflikte sa svima. Treba da paze šta govore, jer posebno surove reči ili drzak stav prijatelji neće tolerisati, a profesori će sankcionisati. Mogu da upadnu u ozbiljne probleme zbog svojih reči, bolje da nađu neki drugi izduvni ventil.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.