HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 1. do 7. januara

it  | 

Ovan
Nedelja mu je podeljena na dve celine. U prvoj se odmara, uživa u mirnoj atmosferi s porodicom i blejanju kod kuće, dok u drugoj izlazi. Ljubav je stabilna, a singl Ovnovi mogu da se nađu zatečeni u flertu sa osobom s kojom to nisu očekivali.

Bik
Dobri aspekti za putovanje i sjajan provod i dalje stoje. Ako ipak ostane kod kuće, uživa u lenjosti uz filmove na TV-u ili kompu, sluša muziku i poziva prijatelje kod sebe. Ovo raspoloženje traje do vikenda kad se javlja preka potreba da se dotera i izađe. Čeka ga odličan provod!

Blizanci
Osećaju melanholiju, ali joj ne dozvoljavaju da prevlada, pa pažljivo planiraju raspust : gde ići, koga posetiti, koje filmove sa liste odgledati jer su slobodni, a inače nemaju vremena za to. Ovo je zaista prava stvar jer bi ih melanholija poprilično spustila.

Rak
I dalje su mu veoma dobri aspekti za upoznavanje novih ljudi, muvanja uživo ili preko društvenih mreža kao i za duboke razgovore s bliskim ljudima o onome što ga muči. Na svim ovim područjima je uspešan samo ako ne postane arogantan i zapostavi one koji su uvek tu za njega.

Lav
Treba da se opusti zbog jako naporne i iscrpljujuće prethodne nedelje. Veoma mu prija da se nalazi s prijateljima i gleda filmove, osim ako nema potencijalni ljubavni interes za kojim juri. No, to će ga samo još više iscrpiti zbog sređivanja i razmišljanja, a on treba da bude ono što jeste.

Devica
Ima odlične ljubavne aspekte i treba da se potrudi i zakaže neobavezne dejtove sa osobama koje joj se sviđaju. Ipak, vrlo je moguće da postoji osoba koju idealizuje i za kojom ludi. Kod kuće može da bude malo stresno zbog čega se trudi da što manje vremena provodi tu.

Vaga
Uzbuđena je zbog nove godine ali i nostalgična zbog osobe koja u ovoj godini nestala iz njenog života. Ako se radi o bivšem partneru, stara osećanja mogu da se vrate i budu još intenzivnija nego pre, što će je zbuniti. Tokom druge plovine nedelje obavezno neka izlazi što više.

Škorpija
Tokom cele nedelje ima odlične aspekte za muvanje, pogotovo za vikend. Treba da se opusti i bude duhovita, a osoba koja razume njen smisao za humor praktično je za nju trenutno ona prava. Možda nije najlepša ili najpopularnija, ali zatvorena Škorpija u njoj dobija druga u komunikaciji i humoru.

Strelac
Veoma mu prija da sedmicu provede u različitim aktivnostima poput šopinga, šetnji, poseta rođacima i porodičnim prijateljima, klizanja i sl. Nije mu lako da okupi celu porodicu, ali ako se zainati, uspeće i svi će uživati. Neka se čuva padova, mogući su prelomi ili slični ortopedski problemi.

Jarac
Cele nedelje treba da se odmara, izležava i  opušta i mozak i telo. Šta najviše opušta zavisi od osobe, ali je bitno da, šta god to bilo, ne pravi organizaciju oko toga već pusti da se odvija stihijski, zavisno od situacija i trenutnih mogućnosti.

Vodolija
Ima veoma bogat društveni život pa bi ostali mogli da joj pozavide. Prija joj da izlazi kad zna da je ne čekaju obaveze u školi, što joj daje osećaj slobode za kojim čezne. Vrlo verovatno nije kod kuće od jutra do večeri, a roditelji joj to zameraju.

Ribe
Za Ribe se žurka nastavlja i posle novgodišnje večeri! Čitava nedelja je zabavna, ispunjena okupljanjima i zbivanjima s mnogo ljudi, u čemu Ribe uživaju. Ipak, treba da se malo smire i kuliraju uz knjige i filmove, jer će im se u jednom trenutku svi ti ljudi smučiti.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.