HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra

it  | 

Ovan
Motivisan je da uči jer shvata kako mu je pametije da počne od prvih dana, a ne kad se gradivo nagomila. Ovo je prouzrokovano i pritiskom roditelja kome ne treba da se opire. Aspekti za druženje i blejanje su odlični, pa stiče nezaboravna sećanja.

Bik
Mnogi shvataju da su se ugojili ili da previše jedu slatkiše. Iako žele da promene naviku, teško im je u početku. Generalno, nervozniji su nego inače, a to ne treba da pokazuju u razgovoru s prijateljima, posebno s roditeljima, jako će im zameriti. Tokom vikenda moguća upala grla ili desni.

Blizanci
Imaju dosta novih obaveza i svakodnevica im se menja. Verovatno je u pitanju neko pomaganje roditeljima oko kućnih radova ili neki novi hobi koji ih aktivira. Aspekti za ljubav su jako dobri, mogu da se zaljube u sledećem perodu, veza je stabilna ali ne i dosadna.

Rak
Oseća nesigurnost tamo gde se pre osećao sigurno. To je verovatno zbog neke nove osobe koja je upala u odeljenje ili društvo, pa je on navukao svoj oklop i ne pokazuje lako šta oseća. Odlični aspekti za učenje i skupljanje poena kod profesora.

Lav
I dalje je okupiran organizacijom i redom kako nijedan trenutak ne bi bio izgubljen, a od prošle nedelje ova se razlikuje po tome što im se planovi  ostvaruju lakše. Ima više vremena za prijatelje i uživa u druženju s njima. Oni koji se opiru težnji ka organizaciji razdražljivi su i nervozni.

Devica
Nalazi se pred mogućim raskidom zbog nečega što je počelo pre oko mesec dana, a tokom ove nedelje evidentno eskalira. Bitno je da Devica shvati da je za vezu potrebno dvoje i da obe strane treba da rade na vezi, ne samo jedna. Emocije joj utiču na koncetraciju na času.

Vaga
Nekoliko puta tokom nedelje ima priliku da se poveri pouzdanim prijateljima, jer joj se događaju neke manje svađe u porodici. Može da se otvori u vezi sa svim problemima koje ima, što joj daje osećaj rasterećenosti. Shvata da ne mora uvek da bude jaka i stub svega.

Škorpija
Ima veoma buran društveni život, dosta se kreće i upoznaje ljude koje već neko vreme priželjkuje. Međutim, s nekim od njih se neće skontati, pa joj je krivo zbog toga. Na časovima baš i ne sluša, već više priča iako to možda pre nije radila.

Strelac
Mora da nađe neku fizičku aktivnost kako ne bi poludeo. Pošto ima dosta energije, ako je ne troši fizički, sve odlazi u um i onda počinje previše da razmišlja, čak i da se tripuje. Treba da čita pre spavanja, imaće lepše snove i lakše će zaspati. Osetljiv stomak, pogotovo tokom vikenda.

Jarac
Mnogi će tokom ove nedelje sklopiti vezu što im je poklon od zvezda ako su, na primer, imali cilj da budu odlični i to postigli. Biće im neverovatno koliko se s nekom osobom dobro razumeju, i to ih malo plaši. Hroničan umor, teško ustajanje za školu i sl. Treba da leže ranije i spava više.

Vodolija
One u vezi jako su preokupirane partnerom i nikako ne žele da se odvoje od njega, dok singl preuzimaju nove školske obaveze. Jer što više rade u školi, manje razmišljaju o onome što im  nedostaje. Potrebno je da naprave balans u svemu što rade, ali im to ne ide lako.

Ribe
I dalje imaju čudan osećaj oko polaska u školu, ali su tokom ove nedelje mnogo više prisutne, šale se, druže i izlaze s društvom iz škole. Kraj nedelje i vikend jako su im dobri za izlazak i odličan provod, zabavan i pun flertovanja. Moguće muvanje u subotu.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.