HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 13. do 19. novembra

it  | 

Ovan
Želi da izbalansira brojne školske obaveze i konstantnu potrebu za zabavnim izlascima. Sredinom nedelje oseća varnice prema nekoj osobi koja mu je zanimljiva ne zato što je njegov tip nego što ju je teško osvojiti. Česte promene raspoloženja.

Bik
Tema škole je i dalje  bitna u životu Bika, trudi se da izvuče maksimum iz situacija u  kojima se nalazi. Oni smeliji pokušavaju da nedozvoljenim metodama dođu do boljih ocena: prepisivanjem, puškicama i sl., što može da im se obije o glavu. I ako se provuku, moraju da nauče gradivo.

Blizanci
Neki Blizanci misle da su loše ocene karakteristika cool i popularnih, pa zauzimaju takav stav, ali se ipak boje posledica. Treba da znaju da se popularnost gradi humorom, šalama i brzim odgovorima. Krajem nedelje stiže neki džeparac.

Rak
Želi da se smuva sa osobom koja mu se jako dopada. Iako  radi sve što je u njegovoj moći, tajming prosto nije dobar. Znači treba da sačeka, kasnije su šanse za uspeh mnogo veće. Iako ima školskih obaveza, teško se koncetriše zbog naboja emocija.

Lav
Ima jako stroge kriterijume prema svom fizičkom izgledu pa počinje da trenira, drži dijete i dugo i podrobno razmišlja šta će obući za školu ili grad, jer želi da bude u trendu a i da mu to lepo stoji. Sve je to lepo, ipak ne treba da preteruje, pogotovo ne sme da se izgladnjuje.

Devica
Mogla bi da ima sreće u ljubavi ako zna šta želi i kojim putem da dođe do nje. Iako je mahom glavni savetodavac i rame za plakanje, sada treba više da se osloni na druge, pogotovo na one koje su po temperamentu slični izabranoj osobi.

Vaga
Shvata da joj u školi gori pod nogama, pa da ne bi bila živa skuvana, počinje da uči kao pomahnitala. U društvu deluje uobičajeno, ali je zato kod kuće užasno nervozna pa  su vrlo moguće svađe i ekplozije besa prema ukućanima. Njima je teško da je trpe ove nedelje.

Škorpija
Najviše joj prija da bude s prijateljima, da se sa njima šali, gledaju filmove, šetaju i komentarišu ljude i situacije oko sebe, jer im je to najbolji antistres tretman. Trebalo bi da se bave fizičkom aktivnošću, ali umereno, nešto poput časova salse ili zumbe.

Strelac
Ima velike šanse da se zaljubi ili da ozbiljno baci oko na nekoga, ali sve lepo mora da proveri, jer je vrlo moguće da je dotična osoba zauzeta, no ne želi da to jasno kaže. Ta neiskrenost će ga povrediti i razočaraće se u nju. Treba da se pazi padova ili uganuća.

Jarac
I dalje gleda kako da što više uživa u životu i stvara uspomene za periode kad mu bude teško ili bude morao mnogo da uči. A to će mu mnogo pomoći. Oni koji nisu bili vredni baš će se napatiti jer će im trebati više snage. Uspeće u zamisli, ali će biti jako iscrpljeni od stresa.

Vodolija
Na samo njoj svojstven i poznat način uspeva da isplanira vreme za učenje koje joj sledi, a pred njom je dosta lekcija, kontrolnih i pismenih zadataka kao i odgovaranja. Ne sme da zaboravi da pri odgovaranju malo koristi i šarm kako bi došla do bolje ocene.

Ribe
Dsta paniče jer strahuju da li će odradti sve ono što treba da odrade. Kako mnogo brinu, najbolje je da se tenzije oslobode meditiranjem kako bi mentalno bile spremne za rad. Kraće šetnje, malo muzike u pauzama ili kraći YouTube video mogu mnogo da pomognu.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.