HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 14. do 20. avgusta

it  | 

Ovan
I dalje odličan period za prepuštanje čarima života i uživanju u društvu. Treba samo da pazi da ne pretera jer će mu se to obiti o glavu. Zapostaviće dugogodišnje prijatelje i neće znati kako da nađe vremena za sve. Neki Ovnovi će prekinuti vezu ili će se razočarati u potencijalnog partnera.

Bik
Shvata da se letnji raspust ubrzo završava i preokupiran je idejom da vreme provede što bolje i kvalitetnije. Kako je stalno odsutan, može da dođe do svađa sa roditeljima zbog kasnog vraćanja kući  ili druženja koja roditelji ne odobravaju.

Blizanci
Oni u vezi svedoci su situacije u kojoj se partner prema nekom prijatelju poneo nefer i to ih muči, ali ne znaju kako da formuliše pridiku, pa ćute. To im jako smeta, te je najbolje da ostanu svoji i kažu šta imaju, uz rizik da se možda i posvađaju sa dragom osobom.

Rak
Tokom sedmice, pogotovo za vikend, provodi se odlično okružen rođacima i roditeljima, jer od njih može da čuje mnogo zanimljivih porodičnih priča, a i oseća se prijatno u porodičnoj atmosferi. Ovo mu pomaže da zaboravi na druge probleme koji ga muče.

Lav
Oni u vezi osećaju se zapostavljeno od partnera, verovatno zato što je to donekle tako, a oni pak preteruju s očekivanjima i dramatičnim ispadima. Oni koji budu ćutali uskoro mogu pući, a singl shvataju da osoba s kojom se muvaju nema baš u planu da započne nešto više. Ipak, ne odustaju.

Devica
Planira kako da započne školsku godinu, koji bi jezik mogla da upiše, za kakav kurs da se pripremi i sebi obećava da će biti marljiva i raditi domaći svaki dan. Bitno je da bude realna i da se ne preforsira u planovima jer će se razočarati ako ih ne ispuni.

Vaga
Zaljubljuje se ili joj se neko jako sviđa, ali je zbunjena i ne zna šta da radi, jer je dotična osoba možda bila povezana sa njenom prijateljicom. Tako sve vreme odmerava šta da uradi i kako da postupi. Najbolje je da razgovara s prijateljicom i razreši to kako bi bila sigurna.

Škorpija
Očekuje je neki put ili letovanje gde joj je na umu samo opuštanje i romansa. A i Škorpije koje nisu nigde otišle treba malo da promene rutinu i ponašaju se kao da su na letovanju te uživaju što više. Treba da se čuvaju stomačnih problema.

Strelac
Neka se pazi izliva ljubomore prema partneru, roditeljima, braći i sestrama. Oseća kao da je njemu najteže, da se svi provlače a on izvlači deblji kraj. Ako je tako, svađama i pasivnom agresivnošću ništa se ne rešava, već polako i uz razgovor. Sport je odličan za oslobađanje od stresa.

Jarac
I dalje je pun energije s konstantnom potrebom za novim sitnim avanturama, ali umor polako počinje da ga savladava. Nikako ne treba da mu se opire, već da se prepusti tom stanju, malo smanji izlaske i naspava se kako treba. Moguće glavobolje početkom nedelje, do srede.

Vodolija
Nalazi se u društvu sa starijim osobama s kojima uživa u razgovoru i od kojih dobija mnogo dobrih preporuka za filmove, knjige i muziku, pa sa zadovoljstvom pregleda sugerisano. Ovo stvara odličnu bazu za razgovor s ljudima koji mogu da joj postanu dobri prijatelji.

Ribe
Nedelja je odlična da se odmore od spoljašnjeg sveta i  prepuste filmovima, knjigama i samoći. Neke to čine zbog potrebe da se osame, a neke raskidaju vezu pa im nije do ljudi i društva. Ipak, ne treba da zapostavljaju prijatelje, naljutiće se zbog kuliranja.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.