HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 15. do 21. januara

it  | 

Ovan
Oseća se malo izolovano i neshvaćeno. Misli da drugi pogrešno razumeju njegove namere, pa može doći do konflikata. Rešenje je da ne gubi glavu već da drugima pruži šansu da pojasne svoje reči. Ovo pogotovo važi za parove.

Bik
Dosta uživa u školskom okruženju. Treba optimističnije da gleda na drugove iz odeljenja ili razreda jer može da pronađe pravi nebrušeni dijamant kad je reč o duhovitosti. Ovo najbolje prolazi kroz iskrene komplmente, pogotovo o stilu i šminkanju. Neki misle da je izveštačeno, ali to ne treba da ga smara.

Blizanci
Aspekti za ljubav i dalje su dobri ali im nedostaju bezbrižni i neradni dani raspusta jer već osećaju pritisak, a to im ne prija. Lek za ovo osećanje su humor, kvalitetni razgovor i, naravno, kreativno muvanje, bilo uživo, bilo preko društvenih mreža. Tokom vikenda odličan provod gde ima mnogo ljudi.

Rak
U glavi je i dalje na raspustu, tj. kivan je što ima toliko obaveza na koje ga stalno podsećaju roditelji. S druge strane, neki Rakovi su se razboleli pa im je krivo što su vezani za krevet i kuću. U tom slučaju filmovi i knjige mogu dosta da pomognu.

Lav
Lav, organizator Zodijaka, neka se potrudi da što bolje iskoristi sve slobodno vreme koje ima kako bi sa školskim aktivnostima uklopio vanškolske i u njima opušteno uživao. Jako je bitno da ne odustuje i ne drami ako nije sve u minut ispoštovano. Moguće glavobolje.

Devica
Treba da izlazi, jako joj prija društvo mada neće smetati ni ako se sama bude šetala. Posete izložbama mogu jako da joj pomognu ako se nekako poveže s temom. I preko interneta može da surfuje i traži ono što je inspiriše i pomaže da identifikuje emocije koje je guše.

Vaga
Tokom čitave nedelje želi negde da ide, da izlazi, samo da ne bude sama ili smorena. Međutim, treba da radi suprotno i bude malo sama, da se posveti sebi i radi stvari u kojima najviše uživa kad ih radi sama. Neke Vage imaju ljubavne jade, tu je najbolja pomoć mama.

Škorpija
Jako je povučena u sebe jer je tokom čitave nedelje mori neki porodični ili drugi problem, ali nikako ne želi da priča o tome. Takođe, ukazuje se prilika u kojoj pokazaje da je veran prijatelj. Moguće upale bešike i mokraćnih organa.

Strelac
Uozbiljio se i trudi se da bude vredan đak i revnosan sa obavezama koje bi inače zapostavio. Ovo će najbolje postići ako u svemu što uči ili ima da obavi nađe nešto zanimljivo i tako bude i kreativan, a i produktivan.

Jarac
Želi da proširi krug prijatelja pa više izlazi i upoznaje nove ljude. Iako u ovome nema ničeg lošeg, možda je bolje da se fokusira na prijatelje koje ne poznaje baš dobro te da ih bolje upozna. U školi mu lutaju misli.

Vodolija
Aktivna je na časovima jer se vodi parolom „ako ne možeš da ih pobediš, priključi im se“, što profesori cene, pogotovo što uspešno povezuje gradivo iz raznih predmeta. Kod kuće je napeta situacija, tako da su moguće svađe s roditeljima, braćom i sestrama.

Ribe
Osećaju se malo pogubljeno jer ne mogu da se naviknu na školske obaveze. Najbolje bi bilo da spoje lepo i korisno pa da se sa društvom iz razreda nađu kod nekog i malo uče, malo pričaju neobavezno, malo jedni drugima objašnjavaju i sl. Osećaj zajedništva pojačava samopouzdanje.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.