HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra

it  | 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Ovan
U školi se javljaju prepreke koje će morati da preskoči sada, jer što više bude čekao, to će teže biti na kraju. Ako je bežao od nekog predmeta, u ovoj sedmici će se susreti s njim. A da bi susret bio što prijatniji, treba da se stegne i uči. Bilo bi dobro da proveri krvnu sliku.

Bik
Ima dobre aspekte za kraći put, pa bi bilo dobro da ih iskoristi i  od svakodnevne okoline pobegne bar na jedan dan. Samo neka bude jako pažljiv i ne prepuštati ništa slučaju. U školi je stabilno, iako su mu na času smanjene pažnja i koncetracija. Bikovi u vezi verovatno guše partnera.

Blizanci
Donekle im preti opasnost od kvara elektronskih aparata, poput telefona ili kompjutera. Ovo je odlična nedelja da odrade backup, srede memoriju, prebace slike i sl. U svakom slučaju, treba da budu pažljivi prema elektronskim uređajima. Ako menjaju šifre, nek ih obavezno zapišu.

Rak
Ima neko značajno porodično okupljanje ili stalne susrete s rodbinom koja će mu postavljati pitanja koja ga jako nerviraju, npr. o školi, partneru i sl. On to doživljava kao zabadanje nosa u tuđa posla i oseća se napadnuto. Treba da pazi kako komunicira s njima.

Lav
Moguće su neprijatne situacije s prijateljima koji ga optužuju da je previše sebičan, jer, na primer, celo društvo mora da izlazi tamo gde on želi. Teško komunicira u društvu, a mogu i da padnu teške reči i svađe. Lav samo treba da bude uviđajniji prema drugima.

Devica
Device u vezi neka budu jako obazrive jer mogu da dođu do potpuno pogrešnih zaključaka o svom partneru i njihovom ponašanju. Ako pasivno agresivno budu peckale partnera, biće svađa. S druge strane, ne treba ni da previše opterećuju prijatelje.

Vaga
Zaljubljuje se do ušiju! Ima jako dobre aspekte za emotivno povezivanje s nekim, i to sa sve onim čuvenim simptomima, poput lebdenja i leptirića u stomaku. Međutim, to ne znači da će veza biti sklopljena i da će trajati, za to treba vremena. Dakle, neka ne žuri i previše idealizuje osobu. Moguća zubobolja.

Škorpija
Veoma joj prija da provodi vreme napolju, pogotovo baveći se zimskim sportovima kao što je klizanje. Tako izbacuje negativnu energiju ali i ima priliku za odličan provod i upoznavanje novih ljudi. Bitno je da tokom ove nedelje nikako ne zanemari školu, jer nenadano može da bude prozvana.

Strelac
Želi da pobegne nekuda, po mogućstvu s prijateljima ili drugom polovinom, ali pošto je to malo verovatno, mašta dosta o tome. Od pomoći mogu da mu budu sitnice, poput lepljenja postera mesta koja sanja ili gledanje filmova i dokumentarca o tom mestu ili istorijskom periodu.

Jarac
Želi da se sređuje. Prija mu da ide kod frizera, možda promeni boju kose, sredi nokte i sl., a nakon toga iz njega isijava zadovoljstvo, što i drugi vidi. Ovo pogotovo važi ako se ne oseća najbolje, nega i ulepšavanje popravljaju mu raspoloženje. Dobar provod tokom vikenda.

Vodolija
Treba da pazi na elektronske uređaje jer postoji mogućnost kvara ili loma, a pogotovo hakovanja ili zloupotrebu njenih profila na društvenim mrežama. Zato neka pazi kome daje uređaj kao i da promeni šifre, za svaki slučaj. Neko će joj se možda lažno prestavljati putem društvenih mreža, treba da bude skeptična prema svemu što je neočekivano i neuobičajeno.

Ribe
Trgle su se iz dubina svojih misli i usamljenosti i žele da se okrenu svetu. Prija im da se druže s ljudima koji imaju ista interesovanja, a jako dobro osećaju energetske vampire oko sebe pa neka ih izbegavaju po svaku cenu. Ako ih neko zamoli za pomoć oko gradiva, ne treba da ga odbiju.

Ostavi komentar

Your email address will not be published.