HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra

it  | 

Ovan
U školi se javljaju prepreke koje će morati da preskoči sada, jer što više bude čekao, to će teže biti na kraju. Ako je bežao od nekog predmeta, u ovoj sedmici će se susreti s njim. A da bi susret bio što prijatniji, treba da se stegne i uči. Bilo bi dobro da proveri krvnu sliku.

Bik
Ima dobre aspekte za kraći put, pa bi bilo dobro da ih iskoristi i  od svakodnevne okoline pobegne bar na jedan dan. Samo neka bude jako pažljiv i ne prepuštati ništa slučaju. U školi je stabilno, iako su mu na času smanjene pažnja i koncetracija. Bikovi u vezi verovatno guše partnera.

Blizanci
Donekle im preti opasnost od kvara elektronskih aparata, poput telefona ili kompjutera. Ovo je odlična nedelja da odrade backup, srede memoriju, prebace slike i sl. U svakom slučaju, treba da budu pažljivi prema elektronskim uređajima. Ako menjaju šifre, nek ih obavezno zapišu.

Rak
Ima neko značajno porodično okupljanje ili stalne susrete s rodbinom koja će mu postavljati pitanja koja ga jako nerviraju, npr. o školi, partneru i sl. On to doživljava kao zabadanje nosa u tuđa posla i oseća se napadnuto. Treba da pazi kako komunicira s njima.

Lav
Moguće su neprijatne situacije s prijateljima koji ga optužuju da je previše sebičan, jer, na primer, celo društvo mora da izlazi tamo gde on želi. Teško komunicira u društvu, a mogu i da padnu teške reči i svađe. Lav samo treba da bude uviđajniji prema drugima.

Devica
Device u vezi neka budu jako obazrive jer mogu da dođu do potpuno pogrešnih zaključaka o svom partneru i njihovom ponašanju. Ako pasivno agresivno budu peckale partnera, biće svađa. S druge strane, ne treba ni da previše opterećuju prijatelje.

Vaga
Zaljubljuje se do ušiju! Ima jako dobre aspekte za emotivno povezivanje s nekim, i to sa sve onim čuvenim simptomima, poput lebdenja i leptirića u stomaku. Međutim, to ne znači da će veza biti sklopljena i da će trajati, za to treba vremena. Dakle, neka ne žuri i previše idealizuje osobu. Moguća zubobolja.

Škorpija
Veoma joj prija da provodi vreme napolju, pogotovo baveći se zimskim sportovima kao što je klizanje. Tako izbacuje negativnu energiju ali i ima priliku za odličan provod i upoznavanje novih ljudi. Bitno je da tokom ove nedelje nikako ne zanemari školu, jer nenadano može da bude prozvana.

Strelac
Želi da pobegne nekuda, po mogućstvu s prijateljima ili drugom polovinom, ali pošto je to malo verovatno, mašta dosta o tome. Od pomoći mogu da mu budu sitnice, poput lepljenja postera mesta koja sanja ili gledanje filmova i dokumentarca o tom mestu ili istorijskom periodu.

Jarac
Želi da se sređuje. Prija mu da ide kod frizera, možda promeni boju kose, sredi nokte i sl., a nakon toga iz njega isijava zadovoljstvo, što i drugi vidi. Ovo pogotovo važi ako se ne oseća najbolje, nega i ulepšavanje popravljaju mu raspoloženje. Dobar provod tokom vikenda.

Vodolija
Treba da pazi na elektronske uređaje jer postoji mogućnost kvara ili loma, a pogotovo hakovanja ili zloupotrebu njenih profila na društvenim mrežama. Zato neka pazi kome daje uređaj kao i da promeni šifre, za svaki slučaj. Neko će joj se možda lažno prestavljati putem društvenih mreža, treba da bude skeptična prema svemu što je neočekivano i neuobičajeno.

Ribe
Trgle su se iz dubina svojih misli i usamljenosti i žele da se okrenu svetu. Prija im da se druže s ljudima koji imaju ista interesovanja, a jako dobro osećaju energetske vampire oko sebe pa neka ih izbegavaju po svaku cenu. Ako ih neko zamoli za pomoć oko gradiva, ne treba da ga odbiju.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.