HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 19. do 25 februara

it  | 

Ovan
Treba da izlazi što više jer će na taj način uspeti da potisne melanholične misli ili brigu o tome u kom pravcu ide njegov život. Ljubav je stabilna, a moguće je da se neki Ovnovi spoje sa osobom koju duže vreme nose u srcu.

Bik
Treba da uradi sve što je u njegovoj moći da se ne razboli. Dakle, da se oblači toplo i slojevito, nosi šalove te izbegava gazirano i hladno jer obična prehlada može da se iskomplikuje. Ove nedelje Biku zdravlje treba da bude na prvom mestu.

Blizanci
Moguće je da upadnu u probleme ili da ih neko optuži za tračarenje ili komentare koji nekoga povređuju ukoliko pred drugima budu pričali svašta. Najpametnije je da priznaju i izvine se, ali i da paze šta govore, a pogotovo kome govore škakljive stvari.

Rak
Članovi porodice očekuje da im posvećuje više vremena i pažnje. Bilo da se radi o nekoj bolesti ili ne, Rak donekle ima ulogu kućnog negovatelja, što mu ne prija, ali se i ne žali. Ljubav je stabilna, no veza može da pati zbog pritiska porodice.

Lav
Predmet je tračeva, pogotovo u školi, a mahom ga pominju u negativnom kontekstu zbog prividne arogancije i lošeg ponašanje prema drugima. Iako ovo nužno ne znači da je sve to tačno, ipak, gde ima dima, ima i vatre. Dakle, Lav treba da uvidi šta u njegovom ponašanju dovodi do takvih komentara.

Devica
Ima odlične aspekte za učenje. Zato treba da uči novo gradivo, a pogotovo da utvrđuje ono za koje zna da može da briljira, ili ako planira da ga kasnije koristi za spremanje prijemnog ili za fakultet. Device rođene u avgustu mogu da imaju problem sa samopouzdanjem.

Vaga
Partneru prvi put može da pokaže svoju posesivnu stranu, što se njemu neće svideti, ali ni ona neće biti ponosna na sebe. Ali zarad opstanka veze to nikako ne smeju da guraju pod tepih, naprotiv, treba da razgovaraju o tome. Singl Vage ne treba da se nameću onima s kim se muvaju već da budu pribranije.

Škorpija
Zbog napetost među ukućanima često je van kuće, pogotovo ako postoje razmirice s braćom ili sestrama. Iako se oseća bolje kad izađe, Škorpija mora da zna da ne može da beži zauvek. Dobar period za učenje i aktiviranje u školi, ali i za vannastavne aktivnosti.

Strelac
I dalje je sumnjičav, ali više prema sebi nego prema drugima. Iako je tvrdoglav i misli da sve najbolje zna, tokom ove nedelje, a pogotovo od srede, primećuje da na okolinu gleda drugačije od prijatelja i želi da to razjasni sebi. Situacija na ljubavnom planu bolja nego ranije.

Jarac
Bilo  da je u vezi ili ne, jako je zaljubljen. Ako je u vezi, treba da izlazi s partnerom i da zajedno provode vreme na društvenim događajima. A oni singl treba da im prisusutvuju kako bi videli ili pak upoznali nekoga. Moguće glavobolje tokom vikenda.

Vodolija
Mahom je u svom svetu i ne prija joj da preterano izlazi iz njega jer joj se čini kao da je očekivanja vezana za sve što želi više usrećuju dok su u glavi nego kad se obistine. Iako je lepo imati ideale, treba da zna da propušta iskustva koja joj sada deluju banalno.

Ribe
I dalje neka izlaze jer će uživati, ali treba i da pozivaju što više prijatelja, iznenadiće se koliko im to prija. Međutim, na pameti treba da imaju i školske obaveze koje trenutno ne shvataju tako ozbiljno, jer nikako ne smeju da izgube radnu naviku ili kontakt s gradivom.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.