HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 2. do 8. oktobra

it  | 

Ovan
Pun je kreativne energije koju bi mogao da ispolji tako što će ga neki vodeni znak (Rak, Škorpija, Ribe) inspirisati pa se možda i udruže u zajedničkom poduhvatu. Što se tiče ljubavi, jako je zbunjen jer mu osećanja nisu jasna. Moguće glavobolje.

Bik
Morao ozbiljno da shvati svoje školske obaveze jer će u suprotnom uskoro osetiti posledice svoje lenjosti. Naime, ako ne bude učio, roditelji će ga kažnjavati, osećaće se loše i neće moći da uživa sa društvom kako bi voleo. Motivacija može da mu bude izbegavanje kazne.

Blizanci
Veoma zauzeta i naporna nedelja jer sve osećaju kao teret. Iako svi imamo takve nedelje, njima ova posebno teško pada, pa bi bilo dobro da se opuštaju uz muziku ili stvari koje vole da rade. Ne treba da kasne, mogu da upadnu u probleme zbog toga, pogotovo ako im je to navika.

Rak
Oseća varnice u kontaktu s nekom osobom i počinje da mašta o svemu šta bi moglo da se desi. Mora samo da zapamti da prvo treba da skoči pa kaže hop, jer ako se ništa konkretno ne dešava, ne treba toliko da leti. Saveti od prijatelja Vage mogu mnogo da pomognu.

Lav
Veoma je nervozan i promenjivog raspoloženja zbog porodične situacije ili odnosa s braćom i sestrama. Spas su mu izlasci s prijateljima, a kod kuće bekstvo u svet društvenih mreža. Treba da izbegava konflikte jer mogu da prerastu u veliku svađu.

Devica

Nedelja u školi jako je naporna i teška, ali Devica uspeva da sve postigne i dođe do dobrih rezultata. Mogućnost od prehlada i viroznih infekcija pojačana je tokom vikenda, zato treba da se pazi i ne izlazi ako joj je loše, jer može da postane ozbiljnije.

Vaga
Snažno želi  da promeni fizički izgled, tačnije da smrša, pa sada gleda na koji način da to uradi a da je najefikasnije. Razlog je verovatno nesigurnost zbog osobe koja joj se dopada pa smatra kako njen šarm nije dovoljan za osvajanje.

Škorpija
Dopada joj se ista osoba koja se dopada i njenoj najboljoj drugarici pa je jako zbunjena, uplašena i pokušava da to sakrije i zakopa u sebi. Dobro je što će ta hemija ubrzo nestati te će moći da se opusti i bude rasterećena.

Strelac
Čeka ga neka svađa s prijateljem koja u suštini neće biti ozbiljna, ali će se on jako inatiti i neće želeti da popusti, a to će uzdrmati čitavo društvo. U školi treba da bude pažljiviji i mirniji na času jer su mogući problemi s autoritetom, bilo roditeljem, bilo nastavnikom.

Jarac
Oseća čudne i neshvatljive emocije prema nekoj osobi koja mu je prijatelj, ali on uviđa da tu ima nečeg dubljeg. Ako je u vezi, ovo će promeniti njegovo ponašanje u prisustvu partnera, što će partner možda i primetiti. Mogući problemi s respiratornim organima.

Vodolija
Posećuje lekare ili neke zdravstvene ustanove, bilo kao pacijent, bilo kao podrška ili nekome odlazi u posetu. Postoji velika verovatnoća da će sredinom nedelje imati zubobolju, pa je možda i to razlog. Ljubav je stabilna kod onih u vezi, ali očekuje više pažnje nego obično.

Ribe
Zapljuskuju ih talasi melanholije pa su poprilično pesimistične. Drugi to neće primetiti tako lako, osim ako ih ne poznaju jako dobro. Roditeljski saveti i razgovori mogu mnogo da pomognu. Iako im se ne izlazi, treba da se nateraju na to.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.