HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 20. do 26. novembra

it  | 

Ovan
I dalje ima promene raspoloženja i ne zna tačno šta želi, što ga izluđuje. Najbolje je da isplanira dan, zapiše šta sve želi da obavi i ostvari do odlaska u krevet. Papir sa štikliranim završenim obavezama mnogo će mu pojačati samopoštovanja, pogotovo vezano za školu.

Bik
Ima vrlo izraženu, skoro nenormalnu potrebu da bude van kuće, da izlazi. Nekima je ovo početak izlazaka, pa im je sve jako novo i zanimljivo. Najzabavniji deo je spremanje za grad i učenje kako se flertuje. Međutim, prosek u školi može da počne da opada, što nosi posledice.

Blizanci
Osećaju učmalost i dosadu, dolazak hladnijeg vremena i kiše ne prija im. Imaju jaku potrebu da komuniciraju, pa su sve aktiviniji na društvenim mrežama. Pažnja za Blizance u vezi: dopisivanje s nekim preko društvene mreže partner uglavnom shvata kao prevaru.

Rak
Ove nedelje mu je tajming bolji za muvanje i uspostavljanje kontakta sa željenom osobom. No, strpljenje ga ne služi, pa se dosta jada prijateljima ili mami. Ako već zna da zbog nečega mora da čeka, to vreme može da iskoristi za učenje, čitanje, gledanje filmove i td. Moguća zubobolja.

Lav
I dalje je prisutna ideja kako treba bolje da izgleda. Mora da shvati da u nekim aktivnostima promene nisu očigledne, te ako je smršao kilogram a to niko nije primetio, ne treba da drami već da nastavi. Ne bi smeo da zapostavi rad na znanju, manirima i školi, jer će se posle kajati.

Devica
Još ima dobre ljubavne aspekte kao i prošle nedelje. Dosta razmišlja o tome šta i koga želi, i već u glavi gradi budućnost. Međutim, treba da se pazi tračeva o sebi koji će početi od srede, a vezani su za nju i prikazuju je kao dvoličnog prijatelja ili nedovoljno iskrenu osobu.

Vaga
Spoljašni svet joj se smiriju, ali njen unutrašnji, misaoni i emotivni, uzburkao se. Nije zadovoljna rezultatima u školi ili hobijem takmičarskog duha, odnosima među prijateljima i ljubavnom situacijom. Muke koje je more više su u njenoj glavi. No, ona zna šta su pravi problemi i kako da ih reši.

Škorpija
Dobija značajniju sumu novca, ali ne zna kako da je potroši, verovatno će da je čuva. Najpametnije bi bilo da se ne stiska već da se zapita koja je osoba finansijski uvek tu za nju pa da joj kupi poklon. U obzir dolaze i roditelji, ne samo drugari ili partner.

Strelac
I dalje mu stoje aspekti za fatalno zaljubljivanje. Problem je što se mnogima od njih dopada ideja o burnoj i dramatičnoj romansi, te trče ka tome. Posle će  se kajati u sebi ali nikome neće priznati, to će navoditi kao veliku životnu lekciju i pričaće o tome stalno. Kod devojaka mogući jaki menstrualni bolovi.

Jarac
Želi nov hobi ili nešto što mu je korisno i zabavno, jer zna da se najbolje oseća kad je zauzet. Može da upiše kurs jezika ili sam počne da uči jezik, da gleda na internetu klipove o slikanju ili radu u fotošopu. Takva aktivnost mu baš prija zbog depresivnog vremena.

Vodolija
I dalje je pod stresom i ne zna kako da se na pravi način isključi posle turbulentnog perioda. Trudi se da radi što više, izlazi sa svima i gleda ili čita sve što je zanima, ali pametnije je da malo prikoči jer će doći do totalnog premora i neće biti ni za šta.

Ribe
Žele što više vremena za sebe i da budu dalje od drugih jer znaju da im to najviše prija. Ipak, ne treba skroz da se osame jer će lude misli krenuti da im se vrzmaju po glavi. Bolje je da se nalaze s prijateljima i pričaju o laganim temama. Neka osoba je bacila oko na njih, ali one ne registruju.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published.