HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta

it  | 

Ovan
Oseća kao da previše dangubi i ne može da sedi miran. Hvata ga želja da iskaže svoju ambiciju i bude što bolji, pogotovo u školi. No, treba da zna kako je najbitnije da krene polako, a ne da se zaleti. Takođe se raduje druženju sa prijateljima iz škole i povratku vanškolskim aktivnostima.

Bik
Ljubavni život mu je klimav i nema dobru komunukaciju s partnerom ili uviđa da nema baš mnogo toga zajedničkog sa onim s kim se muva. Ovo nije potpuna istina, ali retko ko može da ga ubedi u suprotno. Mogući problemi s grlom.

Blizanci
Neka paze šta govore a pogotovo kome govore, jer ih njihov dug jezik može odvesti u probleme i gubitak poverenja od strane bliske osobe, pogotovo neke drugarice. Treba da izbegavaju svaku vrstu ogovaranja i komentarisanja. Euforija zbog povratka u školu.

Rak
Smeši mu se ljubavna avantura sa osobom koju je skoro upoznao, neko s kim je samo kliknuo. Intuicija mu govori da je to prava osoba za njega, i to je zaista tako samo što mora da prebrodi svoje strahove od mogućnosti da će biti povređen. Razgovor s mamom može da pomogne dosta.

Lav
Ima zanimljivu nedelju i jedva čeka da se vrati u školu jer oseća da je ovo njegova godina u kojoj će akademski da blista. Jako je ushićen kupovinom školskog pribora. Međutim, na ljubavnom planu nije tako srećan, velika je verovatnoća za fizičko razdvajanje s partnerom.

Devica

Druži se i izlazi kao nikad pre! Uživa u društvu raznoraznih prijatelja i nije joj nimalo dosadno. Povučene i tihe Device treba  da se aktiviraju i počnu da provode vreme sa drugarima iz škole kako bi im veliki odmori i blejanje bili što zanimljiviji.

Vaga
Veoma je ushićena što polazi u školu, pogotovo što to znači da ide u kupovinu novih stvari i novog školskog pribora. Moguće svađe s roditeljima zbog preterano velikih očekivanja i artikala koji su preskupi za porodični budžet. Ljubav je stabilna, bez velikih promena.

Škorpija
Tužna je što se leto završava i škola počinje, jer to znači da će imati mnogo više obaveza i neće moći da bude opuštena kao tokom raspusta. Međutim, vraćanje u školu donosi i mnogo više interakcija, pa na to treba da gleda i iz tog ugla. Neka se pazi stomačnih tegoba i upale bešike.

Strelac
Jedva čeka da se vrati u školsku klupu ne toliko što voli školu već što to znači promenu, nešto relativno novo. Uživa u mogućnosti što nova školska godina pruža više kontakata i planira da se više druži s vršnjacima. Ne treba samo da idealizuje situaciju.

Jarac
S jedne strane mu je drago što se vraća u školu i druži s prijateljima, a s druge ga tišti to što mora da prolazi kroz muke učenja. Pogotovo ga je strah kako će se uklopiti ako je ove godine upisao srednju školu. No, sve to čuva u sebi mada bi trebalo da s nekim porazgovara o tome.

Vodolija
Aspekti za upoznavanje, druženje i širenje novih vidika i dalje su joj jako dobri. Ove nedelje je razlika u tome što od prijatelja može da se stvori potencijalni partner, a emocije svakako idu u tom pravcu. U suštini nije presrećna zbog škole, ali će moći da upozna nove ljude i zbliži se sa njima.

Ribe
Tajno kuju planove i obećavaju sebi da će tokom ove godine više učiti, raditi domaći i biti revnosnije i angažovanije na času. Ovo je odličan plan, ali moraju da shvate kako to nije baš tako jednostavno i da je za to potrebno imati radne navike. Zato neka odmah počnu da ih grade.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.