HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 23. do 29. oktobra

it  | 

Ovan
Okružen je ljudima punim duha, spremnim za šalu, zezanje i izlaske. Ako je u poslednje vreme bio jako stegnut, ovo mu je prilika da se opusti, a tokom druge polovine nedelje možda i upeca onog ko mu se sviđa.

Bik
Iščekuje ili dobija značajan novčani priliv. Moći će da se razmazi materijalnim užicima koje već neko vreme priželjkuje, ali neka ne zaboravi da se onima koji su uvek tu za njega oduži lepim poklonima. Mogući problemi sa alergijama.

Blizanci
Mogli bi da budu razlog ozbiljnih problema u društvu zbog tračeva koje su započeli ili obećanja koja nisu ispunili. Iako nisu jedini krivci, bolje im je da prećute razloge svog delovanja, a umešane osobe otpišu. Moguća infekcija očiju.

Rak
Nedelja je savršena za druženje s prijateljima koji će biti zanimljiviji nego inače, a i osećaj prisnosti lebdi u vazduhu. Atmosfera je odlična da se otvori osobama od poverenja i progovori o stvarima koje mu smetaju. Izlazak tokom vikenda pun je pogodak.

Lav
I dalje neka pazi kako se hrani, oblači i što više otklanja razloge koji mogu dovesti do bolesti. Iako postoji mogućnost od inflamatornih procesa, slabija je. Čak i ako ne bude bio bolestan, biće vrlo nervozan. Nikako ne treba da upada u konflikte, skupo će ga koštati.

Devica
Društveni život može jako da joj se promeni jer ljudi s kojima bleji kao i ona odjednom postaju cool i poželjni u svakom društvu. Dobro se snalazi s novim statusom i jako joj prija. Samo, šta god joj se dešavalo, nikako ne sme da zaboravi stare prijatelje, one povučenije.

Vaga
Vrlo zauzeta i zanimljiva nedelja ispunjena obavezama, izlascima, muvanjima, neočekivanim lajkovima na Instagramu i sl. dok je vikend mnogo mirniji. Oseća neki nemir i ne razume samu sebe, a drugi je ne shvataju previše ozbiljno i misle da drami.

Škorpija
Želi da dominira ove jeseni te organizovano i planirano počinje da radi na tome. Više se neguje, menja frizuru ali i stav:  postaje otvorenija, pristupačnija i prilagodljivija. Iako na početku izgleda kao da nema rezultata, bitno je da startuje sada.

Strelac
Počinje da se zagreva za neku osobu koja mu generalno ide na živce ili pak nije njegov tip, ali to ne želi da prizna sebi. Pa ako i prizna sebi, neće da prizna drugima, čak ni najboljim prijateljima. Ukoliko je u vezi a ne oseća povezanost, ispravnije je da to prekine nego da nastavlja agoniju.

Jarac
Teška nedelja kada je reč o školi. Mnogo toga mu se skupilo, nagomilali se kontrolni i pismeni. Ali to neće biti problem ako ne klone duhom i ne počne da sumnja u sebe. Eventualne loše ocene ne sme da shvati kao kaznu već kao znak da mora više da uči.

Vodolija
Oseća neki nemir koji je tera da stalno izlazi, juri, provodi vreme sa svima i po svaku cenu izbegava samoću. No, problem od koga beži sustići će je i udariti po faci, pa je bolje da otkrije o čemu se radi. Moguć gubitak apetita.

Ribe
Pune su entuzijazma po pitanju nekih planova koje su napravile, bilo da se radi o učenju ili novom režimu ishrane. Treba sebi da postavljaju samo realine ciljeve a ne nešto neizvodljivo,  i plan će da im donese mnogo ukusnih plodova. Izlazak tokom vikenda jako im prija ma koje vrste da je.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.