HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 25. do 31. decembra

it  | 

Ovan
Već počinje da planira kako će tokom raspusta i posle praznika krenuti da radi i obavlja školske obaveze. Neko mu posebno privlaći pažnju pa sledi višenedeljno muvanje, ako ima strpljenja za to. Preterano trošenje problem je ove sedmice.

Bik
Nikako mu ne prija ova hladnoća i cele nedelje mašta o nekom lepom, toplom mestu bez stresa i obaveza. Neki Bikovi imaju i jako dobre aspekte za kraći put na kom se odlično provode. Bilo bi dobro da započnu neki kurs ili internet lekcije o nečemu što ih zanima.

Blizanci
Odlična nedelja da urade kontrole i u novu godinu uđu sigurni u svoje zdravlje! Takođe, treba da gledaju na šta troše novac. Ako samo malo razmisle, shvatiće da bacaju pare na mnoge stvari. Teško im  je da održe vezu ako su samo oni voljni da se trude.

Rak
Odlična nedelje za muvanje, a za one zauzete da u vezu unesu zabavu i druženje! Tokom ove nedelje  jako mu je bitno da se druži, sklapa nova prijateljstva i zajedničkim snagama postiže nešto, npr. doček Nove godine. Poželjno je da unosi vitamine i uzima suplemente, imunitet mu je oslabljen.

Lav
Veoma naporna nedelja jer radi i misli više nego obično da bi sve završio i posle toga uživao u raspustu i slobodnim danima. Bitno je da pronađe neku inspiraciju za rad koji treba da obavi i da tačno zna zašto mu je to potrebno za ubuduće. Muvanje s nekim iz škole ili čak odeljenja.

Devica
Iako ima mnogo toga da obavi, u glavi je  već na raspustu  a tako se i ponaša. Ljubavni život joj je u fokusu i želi da nađe nekoga ko joj odgovara, pa makar i kratkoročno, dok ne prođe raspust. No, teško da će je tako nešto ispuniti, iako ona u to veruje.

Vaga
Preko joj potreban odmor i relaksacija u vidu spa centra, neke vrste ulepšavanja u salonu i sl. Zauzeta je organizovanjem i pravljenjem lista za doček Nove godine, a sasvim je sigurno da će njena žurka biti najzabavnija i najbolja. Neka se oblači toplije, moguće su prehlade.

Škorpija
Odlična nedelja za druženje, upoznavanje novih ljudi kao i ponovo zbližavanje sa zaboravljenim prijateljima. Vrlo je moguće da će se njena porodična finansijska situacija poboljšati od ove nedelje nadalje. U svakom slučaju, imaće više novca na raspolaganju.

Strelac
I dalje je nekako trezveniji nego inače, pogotovo po pitanju trošenja novca, vremena i energije na nebitne stvari. Međutim, ako pođe u šoping, naći će odlične stvari na rasprodaji, jer ima dosta sreće s tim. Želi ozbiljnu vezu ako je slobodan.

Jarac
Odlična nedelja za Jarca! Ima snage da započne novogodišnji planer promena, a u društvu sve funkcioniše jako dobro. Zauzeti Jarčevi još jače učvršćuju svoju vezu. Treba samo da shvati da nije Supermen i da mu je potreban odmora od svega, kratko povlačenje u samoću.

Vodolija
Htela bi da bude svugde i sa svima, pa želi da se rascepi u nekoliko osoba kako bi to postigla. Pošto to nije moguće, upada u apatiju i ne ide nigde. Najbolje bi bilo da, ako može, izbalansira sve, jer je odličan provod očekuje svuda gde bude išla.

Ribe
Osećaju se rasterećeno pa se prepuštaju lutanju, šetnjama, neobaveznim muvanjima i nežnim poljupcima jer imaju osećaj da im je pao kamen sa srca. To isto srce sada više koriste da intuitivno nađu partnera, nešto što potajno jako dugo žele. Za Ribe je ova nedelja velika žurka.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.