HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra

it  | 

Ovan
Dinamična nedelja u kojoj ima svega: i novih simpatija, i školskih obaveza, i prijateljskih izlazaka. Teško mu je da postigne sve jer oseća manjak energije, zato pokušava da forsira sebe. Treba manje da brine o stvarima i dešavanjima na koja ne može da utiče.

Bik
Dobija poziv ili se uključuje u grupu koja mu je jako zanimljiva. Za neke će se to desiti spontano, dok će neki tu ideju malo pogurati preko prijatelja i inicirati takvo okupljanje. Kako god, odlična nedelja za stvaranje novih kontakata i poznanstava. Moguće glavobolje.

Blizanci
Dosta analiziraju neko staro prijateljstvo pokušavajući da nađu odgovor zašto se prekinulo. Iako u takvoj situaciji često samo nastave dalje, ovaj slučaj ih baš tera da se zamisle oko toga ko je kriv i treba li da se jave prvi. Veza kod nekih Blizanaca dovodi do svađe s prijateljima.

Rak
Nervozan je i promenjivog raspoloženja, a nedelja mu ide jako sporo. Verovatno su neki bolesni pa samim tim neaktivni i zbog toga razdražljivi. Kako god, u svakoj situaciji treba da vide ono pozitivno: sada, recimo, mogu malo da se opuste u krevetu uz filmove.

Lav
I dalje ima dobre aspekte za ljubav i novu vezu. Verovatno i ne primećuje da je prilično izbirljiv i svemu i svakome traži manu, pa ga možda to i ometa u sklapanju veze. Treba malo da spusti kriterijume jer prosto nisu realni. Teško se koncetriše na časovima.

Devica
Dosta vremena provodi s prijateljima, van kuće i van mesta gde obično bleji. Želi da upozna nove ljude, dođe do novih zanimljivih informacija i fora. Izuzetno je duhovita i priča više nego obično. Čak i ako to ne planira, treba da razbije blokadu i krene.

Vaga
Vrlo je kreativna, ima mnogo odličnih ideja, ali joj je teško da sama inicira neki projekat ili bar da ga oblikuje. Zato  bi bilo odlično kad bi to podelila s prijateljima koji mogu da je podrže, a ni roditelji nisu loš izbor.

Škorpija
U fokus treba da stavi školu i učenje. Uskoro je čeka jako turbulentan period u smislu odgovaranja i testova, pa je mnogo bolje da se tome posveti na vreme. S druge strane, postoji nekoliko osoba kojima se dopada što intuitivno oseća, ali nije sigurna pa okleva.

Strelac
Neka pokrene svoj karakterističan inat i savlada predmete koji mu ne idu ili ga pak uopšte ne zanimaju. Nagrada za to stiže malo kasnije, a tada će se osećati sjajno. Prijatelji su tu i vrlo često ga odvlače od školskih obaveza, zato neka malo povede računa koliko izlazi i bleji na telefonu.

Jarac
Još ne veruje da je leto prošlo i to zbog neke zakasnele emotivne reakcije s kojom tek sada stupa u kontakt. Razočaran je što je u nekim stvarima preterivao a drugima nije posvećivao pažnju. Ako je u pitanju ljubavna situacija, treba da zna da je rezultat prosto bio suđen.

Vodolija
Veoma je zbunjena onim što od života želi trenutno i u bliskoj budućnosti. S jedne strane želi vezu, a s druge ne jer zna da će ih gušiti; želi da uči, ali ne želi da se društveno zatvori i td. Savet je da stavi školu na prvo mesto, ostale stvari će se same poređati s vremenom.

Ribe

Upoznaju nove ljude, tj. preko društvenih mreža stupaju u kontakt s nekom osobom koja im se sviđa. Dosta maštaju i razmišljaju o njoj. Četvrtak i petak su dobri za upoznavanje, ali treba da budu pažljive jer previše idealizovana osoba u stvarnosti nikad ne može da bude takva.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.