HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 26. februara do 4. marta

it  | 

Ovan
Zbog napada melanholije i ove nedelje neka izlazi s prijateljima, ali i neka ne beži od obaveza poput škole i onoga što mu roditelji kažu da uradi. Moguće su glavobolje ili upale sinusa pa bi bilo dobro da iz kuće ne izlazi bez kape. Prijatelji su mu velika podrška.

Bik
Iako voli toplinu doma, beži iz kuće i kad treba i kad ne treba jer želi da bude u zanimljivijem okruženju, dok mu je porodica „već viđena“. Neki Bikovi imaju svađe i razmirice. tj. napetu atmosferu u kući. Ostala polja su prilično stabilna.

Blizanci
Poprilično su sarkastični prema prijateljima i gledaju ih s visine jer misle da mnogo zrelije i „odraslije“ gledaju na svet i probleme, pa se osećaju superiornije u odnosu na njih. Iako je to u nekim slučajevima tačno, ne treba da zaborave da su u nekom pogledu baš detinjasti.

Rak
Odlične šanse za zaljubljivanje, pogotovo od četvrtka. Neizvesno je da li će se veza sklopiti, ali emocija će svakako biti. Kako bi se šanse povećale, treba da sluša instinkt i intuiciju a ne šta drugi kažu. Ako intuicija pogreši, uvek može da raskine. Neka neguje kožu više nego obično.

Lav
Neko iz okoline jako ga je uvredio nekim gestom koji nije bio planiran, ali mu je to prodrmalo samopouzdanje i sliku sebe u svetu. Ovo će ga kopkati dugo ako se ne otvori i prijateljima iskreno ne kaže o čemu se radi. Ovan i Devica mogu najviše da pomognu.

Devica
Treba da bude okružena prijateljima i ljudima svih doba kako bi što više intelektualno uživala u stimulativnim razgovorima, pogotovo ako se radi o savetima kako prići detetu koje ima neki problem. Ipak, ne sme da zapusti ostale prijatelje, neće im se dopasti da budu zaboravljeni.

Vaga
Melanholija je primetna i ljudi je pitaju kako je i šta je muči. Njenim odgovorima da je sve u redu prijatelji i roditelji neće poverovati. Ako zaista ima neki problem, posebno ljubavni, obavezno mora da govori. Ukoliko je pak to samo neki osećaj, prijaće joj filmovi s tužnijom ljubavnom tematikom.

Škorpija
Ima loše zdravstvene aspekte u smislu slabog imuniteta, a najverovatnije to su problemi s bešikom, urinarnim traktom ili poremećajem ciklusa kod lepšeg pola. Iako neće biti ništa opasno, ometaće je u svakodnevnom funkcionisanju. Ostalo je stabilno, pogotovo veza.

Strelac
Čitava nedelja je mirna u svim aspektima, ali Strelac sebi može da stvori problem zbog nekih stavova ili drskosti prema profesoru ili roditelju. Očekivano, to može da promeni mnogo toga ako bude bio kažnjen ili ako snosi neku posledicu, zato neka bude svestan s kim razgovara.

Jarac
Misli da sve može, da svuda treba da bude i da mu ništa ne može poći loše. Ipak, zaboravlja na porodicu i komunikaciju s njima. I kad je kod kuće, kao da nije tu jer su mu misli već negde drugde. Treba da proba da bude više u sadašnjosti nego u budućnosti.

Vodolija
Predmet je tajnih tračeva, čak i među ljudima koje smatra prijateljima, jer je neki smatraju čudnom i ekscentričnom. Bilo da se radi o načinu oblačenja ili stavovima, treba da ostane dosledna sebi i ne poklekne. Ljubav je stabilna, a može da dođe do nove veze ili učvršćivanja odnosa.

Ribe
Mogu da nauče sve što žele, te ako imaju neku rupu u gradivu ili prosto samo hoće da savladaju nešto novo, ovo je pravo vreme za to! Međutim, većina prijatelja neće imati to na umu, pa će ih zvati i ometati. No, to ne treba da ih pokoleba, samo neka se bolje organizuju.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.