HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra

it  | 

Ovan
Problem mu je da nađe motivaciju i fokusira se na učenje, ali snagom volje uspeva da stvori povoljne uslove i da radi onoliko koliko treba. Moguće muvanje s mlađom osobom koja mu se sviđa zbog širokih interesovanja i načina flertovanja.

Bik
Odlične su šanse da se zaljubi i da te emocije konkretizuje vezom. Iako će osoba verovatno reći „da“, Bik treba da zna da ta osoba možda pod vezom ne podrazumeva ono što podrazumeva on. U školi je prijatna atmosfera a blejanje prija više nego ikad.

Blizanci
Žele da se oprobaju na novom polju, u nečemu gde pre nisu zalazali tako da bi mogli da se raspitaju (ako već ne znaju ) na koji način školske sekcije funkcionišu i gde ima slobodnih mesta. Pridruživanje debatnom timu škole jako bi im prijalo. Treba da uče više nego dosad.

Rak
I dalje su mu dobri aspekti za vezu, novo je to što mu se pruža prilika da dobije neki veći džeparac ili predmet koji duže želi ( telefon, fotoaparat i sl.) a kome će se radovati. Čak i ako se to ne desi, ove nedelja treba potpuno da se prepusti kreativnosti koju potiskuje.

Lav
Često menja stavove, a još više raspoloženja, što njegovu okolinu izluđuje. Najveći problem je što misli da okolina mora da ga trpi jer je to deo njega, a ne uzima u obzir tuđa osećanja. Ova vrsta egocentričnosti može da mu se obije o glavu, pogotovo u komunikaciji s profesorima i roditeljima.

Devica
Jako želi da izlazi i bude okružena prijateljima, jer hoće da pobegne od problema koji je progoni. Neke će se baciti na čitanje ili rad, ali u tom slučaju telefon neće ispuštati iz ruke. Meditacija i/ili razgovor s mamom ili tatom može mnogo da pomogne.

Vaga
Misli da je u depresiji jer joj je čudno što želi da dugo bude sama, gleda filmove, dokumentarce ili vlogove, čita knjige i sl. Treba da shvati da joj je potrebno malo introvertnosti kako bi odvojila svoje emocije na jednu, a tuđe na drugu stranu.

Škorpija
Prepušta se melanholiji i sećanjima na toplo leto bez obaveza. Nema preteranu želju da izlazi ili da se druži, sve joj dosadno i žali se na hladno vreme. Pomoglo bi kad bi se malo više sređivala za školu i grad, tada bi uživala u pogledima, a pre svega bi bila zadovoljna što je sređena i doterana.

Strelac
Pred drugima glumi kako je sve OK, smeje se i izlazi, ali ga muči neki problemi, najverovatnije porodične prirode. Teško da će progovoriti o tome, a ako i bude govorio, tvrdoglavost i inat sprečavaju ga da posluša poprilično dobre savete.

Jarac
Sačinio je „obaviti“ listu, a na njoj primećuje da je najmanje zadovoljan izgledom. Želi da nešto drastičnije promeni na sebi, ali se plaši reakcije okoline. Treba da se oslobodi tog straha jer živi za sebe a ne za druge i da se konsultuje s roditeljima oko toga. Mogući problemi sa kičmom.

Vodolija
I dalje ima potrebu da svuda ide, sve vidi, svakog poseti kako ne bi imala nimalo vremena da bude sama sa svojim mislima. Treba da se zapita šta joj toliko smeta da ne može da nađe mir sa samom sobom pa stalno beži. Odgovor verovatno već zna, ali ne želi da ga prihvati.

Ribe
Neke Ribe osećaju veliki pritisak okoline zbog škole ali i zbog toga što ga same sebi zadaju, npr. oko događaja u školi i društvu. Taj pritisak će se manifestovati  u vidu slabijeg zdravlja, problema s probavom ili depresije. Ako nešto nose na duši, treba da razgovaraju s roditeljima ili nekim u školi.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.