HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 28. avgusta do 3. septembra

it  | 

Ovan
Sumira leto, analizira svoje postupke ali i reakcije drugih, te shvata da mu je propala prilika za divnu romansu. I dalje je posvećen školskim ambicijama, a treba da se fokusira na to kako da u svakodnevnim obavezama bude produktivniji.

Bik
Analizira sve oko sebe i plaši se da progovori kako ne bi smarao prijatelje, ali mu od ćutanja ključa u grudima. Najbolje je da sredi ormar, vadi stare stvari i smišlja nove kombinacije s njima. Mogući su neverovatno česti susreti s bivšim partnerom ili s nekim s kim je nekako bio upetljan.

Blizanci
Brinu zbog kraja leta, doživljavaju to kao nešto vrlo tragično, pa mnogi maštaju da ponovo idu na more ili pak vrte po glavi šta im se dešavalo tokom letovanja ili raspusta. Odlično vreme da se izvuku pouke iz proteklog perioda. Pisanje dnevnika može da pomogne više od ičega!

Rak
Aspekti za ljubav i dalje nagoveštavaju početak veze, ali to jedino koči njegovo pesimistično razmišljanje i prisećanje  samo loših aspekata ljubavi i veza. Ako se Rak ponovo spojio s nekim s kim je već bio, to je sa razlogom:  treba da nauči neku lekciju.

Lav
Počinje da vodi računa koliko i na šta troši novac. Iako mu to nije glavna karakteristika, u sledećem periodu može mnogo da nauči o ekonomisanju i štednji, što će mu pomoći kasnije u životu. Kad bi stavio sve na papir, bilo bi mu mnogo lakše da shvati na šta troši najviše.

Devica
Preplavljena je blagim talasom melanholije. Nije zadovoljna ni sa čim na sebi, želi da smrša, doda kilograme ili se zategne. Najbolje joj pomaže razgovor s nekim kome veruje i kome može sasvim da se otvori, neko ko je neće osuđivati.

Vaga
Mnoge sanjaju snove koji utiču na kvalitet dana. Ovi snovi mogu da budu jako bitni jer se u njima kriju odgovori na sve ono šta ih zaista muči i što rade pogrešno. Treba da razgovaraju s roditeljima o tome, jer su zreli i  stvari posmatraju drugačije.

Škorpija
Najviše joj prija da se opušta i puni baterije sređujući utiske s raspusta. Preporučujem da organizuje spa dan kod kuće, da se osami, pusti muziku i sređuje nokte, kosu, maže kreme i losione. Prijaće njenoj psihi, a i osećaće se kraljevski i negovano.

Strelac
Treba pod obavezno da nekoliko puta proverava informacije koje dobija, jer je verovatnoća da će se nesporazumi desiti mnogo veća nego inače. Strelčevi koji imaju braću ili sestre više će se prepirati s njima oko sitnica.

Jarac
Jako je zauzet, pogotovo ako se u porodici dešava nešto poput venčanja, krštenja ili sl. Zbog ovoga je veoma napet, ali neće izgubiti na produktivnosti. Kako god, provodi vreme s rođacima koje zna odmalena, što mu baš prija.

Vodolija
Savet je da pojačano pazi na elektroniku. Dakle, telefon, laptop, kompjuter itd. treba da budu servisirani, funkcije proverene, a sve što je načeto najverovatnije će se  i pokvariti. Za sve treba da uradi back up kako se slike s letovanja i ostala bitna dokumenta ne bi izgubila zauvek.

Ribe
Ribe su jako pogubljene i zaboravne zato što im um mahinalno ide ka prošlosti, pa zato sve bitno treba da zapisuju. Mnogima prija da pogledaju film koji su već gledali ili pročitaju knjigu koju su čitali, jer će ih shvatiti na sasvim drugačiji način.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.