HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 30. oktobra do 5. novembra

it  | 

Ovan
Želi da postigne što više, da savlada gradivo koje mu je ostalo, izađe sa svima, ispoštuje svakoga. Nažalost, neće moći sve da postigne ma koliko bio pun energije. Najpametnije mu je da odredi šta je realno a šta ne, jer neuspeh doživljava jako teško.

Bik
Ima nekih nelagodnosti kod kuće i to mu jako smeta. Želi da po tom pitanju nekako pomogne roditeljima. Ako se radi o svađi vezanoj za brata ili sestru, može da pomogne, inače ne. A ako je problem finansijske prirode, može da pomogne ukoliko počne da štedi.

Blizanci
Treba što više da izlaze i da se kreću jer ostajanje kod kuće budi nervoznu zver u njima. I kućne aktivnosti, poput učenja, mogli bi da obavljaju u biblioteci ili sl. Tako će možda na pauzi  upoznati neke zanimljive ljude te spojiti lepo i korisno.

Rak
Ima jako napornu nedelju, punu obaveza, ali može lepo da se opusti tokom vikenda i pre spavanja, treba samo da zna šta ga opušta i kako puni baterije – gledanjem filmova, čitanjem knjiga, dopisivanjem, pisanjem, šta god to bilo. Ponedeljak može da bude stresan, pa nek se pripremi za to.

Lav
Ima mnogo više energije i snage za sve što mu stoji na putu, pa se maksimalno trudi da što više pokaže zube ostalima, jer mu prija da bude zadivljen svojom borbenošću. Iako je dobro što je motivisan, nikako ne sme da ulazi u konflikte sa autoritetima jer će upasti u probleme.

Devica
Može jako da se zaljubi u nekoga koga ne poznaje dobro. S jedne strane joj se sviđaju ekstatična osećanja koja pre nije osetila, ali se istovremeno i plaši kao nikad dosad. Želi da sakrije ovo, ali bi joj razgovor s mamom, tetkom ili starijom osobom mnogo pomogao.

Vaga
Želi da poboljša figuru, tačnije da se oslobodi viška kilograma jer veruje da će se tako osećati bolje. Ima mnogo dilema oko toga, a najbolje da počne korak po korak: da smanji hranu a poveća šetnje predveče. U paru sa Ovnom ili Lavom mogla bi lakše da dođe do cilja.

Škorpija
Preti joj opasnost od zaljubljivanja. Ove reči su izabrane namerno, jer te emocije i potencijalna veza mogu da budu jako nepovoljne po nju, pogotovo ako se radi o starijoj osobi koja deluje izrazito mirno. Posledica ovakve veze su veliki propust u školi i loše ocene.

Strelac
Najviše mu prija da se malo osami i bude kod kuće, uz muziku, svoje misli i ostale sadržaje koji mu hrane dušu. Možda mu prija i da na neko vreme prekine  kontakt s ljudima i napuni baterije, ali bliskim osobaa treba da objasni da nije ništa lično, već da mu samo treba malo samoće.

Jarac
Mnogi će u ovoj nedelji jasno priznati sebi a i ostalima da su zaljubljeni, ili će ozvaničiti vezu s nekim. Ovo im je odličan period za ljubav, te bi trebalo da se lakše predaju osećanjima, ali ne i da ih jure kao nešto sa liste obaveza. Najbolje je da puste da se to spontano desi.

Vodolija
Može da se razboli, a to loše utiče na njeno mentalno stanje. Jer  ako ne može da izlazi, oseća se kao da nema slobodu, a za nju je to poražavajuće. Treba da shvati da je realnost takva i da uživa u privatnosti svoja četiri zida.

Ribe
Ova nedelja je jako pogodna za druženje i razgovore. Mnogi razgovori su dublji nego pre, pa kod svojih prijatelja ili roditelja otkrivaju strane za koje nisu ni znale da postoje. Kasnije tokom svađa ili prepirki ne bi smele da koriste te informacije jer će ljudi zgubiti poverenje u njih.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.