HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 4. do 10. decembra

it  | 

Ovan
Povremeno se oseća depresivno zbog vremenskih neprilika, školskih obaveza ali i neslaganja s roditeljima. Jako mu prija da čita, izlazi s prijateljima i uživa u flertovanju preko društvenih mreža. Tokom vikenda moguć dejt, više zbog zabave nego emocija.

Bik
I dalje ima dobre šanse za početak nove veze koja će ga grejati tokom hladnih dana. Međutim, u porodici može da dođe do nesuglasica i svađa u kojima on neće biti glavni akter, ali će trpeti zbog nemira u kući. Prijatelji od poverenja mogu da mu pomognu.

Blizanci
Mnogo pričaju i žele da ih svi čuju. Većina njih preteruje pa u društvu postaju daveži koji druge prekidaju usred reči. To niko ne voli, zato Blizanci treba malo da se kontrolišu. Od koristi je da vežbaju slušanje drugih, to će im pomoći na mnogim poljima.

Rak
Problemi u porodici ga tištite, ali ne želi da govori o tome jer se plaši da to može da bude upotrebljeno protiv njega. Iako je donekle u pravu, ima prijatelje s kojima može da razgovara o tome. Braća i sestre mogu najbolje da ga razumeju po pitanju ovih problema.

Lav
Ima problema da se koncentriše i prati nastavu, sve mu odvlači pažnju i samo oni najuporniji među Lavovima ispunjavaju zadatke kao što su planirali. Razlog ovoj dekoncentraciji verovatno je neuzvraćena ljubav. Moguće upale grla i sinusa.

Devica
Želi da izlazi i upozna nove ljude, jer je njena radoznalost sada više vezana za ljude nego za situacije. Tokom vikenda obavezno neka izađe, čeka je odličan provod baš kao i tokom radne nedelje, samo pod uslovom da škola ne pati. Moguća poznanstva sa starijim, zanimljivim osobama.

Vaga
I ove nedelje ima potrebu da  se osami, tako da će više vremena provoditi u gledanju filmove i maštanju. Ovo je odličan period da kreativne Vage, ma kakav vid njihovog kreativnog izražavanja bio, krenu da stvaraju nešto što će im olakšati stanje duše i uma.

Škorpija
Zaljubljuje se u nekoga koga je tek upoznala, a to se brzo rasplamsava ako i druga strana oseća bar približno isto. Samo o tome razmišlja i niko ne može da je oslobodi potrebe da stalno blebeće o toj osobi. Neka previše ne idealizuje nekoga koga ne poznaje dobro.

Strelac
Želi da bude odgovorniji u školi ali i na drugim poljima, pa se trudi da napravi grub plan šta će i kako raditi tokom zimskih meseci. Odlično je raspoložen i tu energiju širi na sve oko sebe, pa se drugi lepe za njega. Postaće još popularniji u društvu ako oslobodi sav svoj optimizam.

Jarac
Muči ga neka dilema i ne može da se odluči šta je najmudrije da uradi. Pokušava sam da je reši, ali mu je mnogo pametnije da pita za savet roditelje, prijatelje ili partnera. Ako se radi o ljubavi, treba da joj se prepusti i ide polako, ali ne previše, da hladnoćom ne otera partnera.

Vodolija
Ima dobre aspekte za zaljubljivanje i sklapanje veze. Najveći problem može da bude to što smatra da stupanje u vezu znači odbacivanje sopstvene slobode. Ovo ne mora da bude slučaj, treba samo da izabere partnera koji nije posesivan i koji je neće daviti. S vodenim znacima to teže ide.

Ribe
Veoma su neodlučne i imaju nagle promene raspoloženja i mišljenja, pa je skoro nemoguća družiti se s njima. Kad se tako osećaju, treba da se povuku u svoj svet, pišu dnevnik, gledaju filmove i sl. To je jedini način da tokom tog perioda ne povrede nikoga od bližnjih.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published.