HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 4. do 10. septembra

it  | 

Ovan
Poprilično je euforičan jer je okružen prijateljima, a prilike za novi hobi ili usavršavanje prosto mu se nameću. Kako period nije najpogodniji za uletanje u nove stvari, bolje je da usavrši ono što već zna. Ako je na ljubavnom planu dosadno, stvari treba da malo protrese!

Bik
Mnogim Bikovima će početak škole teško pasti jer će se u hodniku ili školskom dvorištu sretati sa simpatijama ili bivšim partnerima, a to će otvoriti stare rane za koje su verovali da su zarasle. Iako će upoznavati nove ljude, bolje da se tokom ove sedmice drži starih poznanstava i prijatelja.

Blizanci
Blizanci u vezi biće sasvim prilepljeni za partnera i neće želeti nigde bez njih. Ako je u pitanju veza na daljinu, komunikacija će biti otežana, što će im jako smetati. Međutim, prijatelji im zameraju ovakvo ponašanje jer se osećaju potpuno zapostavljeni.

Rak
Ima odlične aspekte za otvaranje duše, pogotovo od srede. Sve što ga muči, sva osećanja koja su se nagomilala mogu sada da se pretoče u reči. Za ovakav razgovor, naravno, potreban je neko od poverenja, poput mame ili prijatelja.

Lav
Početak nove školske godine shvata vrlo ozbiljno i odmah počinje da planira kako će sve da organizuje. Ovaj entuzijazam je zarazan, ali ako sebi ne ostavi vremena za predah, brzo će se umoriti. Školske obaveze ne znače da se zabavni i ljubavni deo završio do sledećeg raspusta.

Devica
Sledi nedelja mnogo slabijeg tempa nego što se nadala, a to će mnogo zavisiti od toga koliko će činjenica i situacija vrteti u glavi i analizirati. Najviše je opušta neki rad rukama, poput slikanja ili šivenja. Ljubav je stabilna, ali ne i dosadna.

Vaga
Uzbuđena je zbog povratka u školu i fokusirana na druženje, sređivanje i blejanje s ljudima s kojima nema toliko često priliku za to. Može da joj zapadne za oko neko ko je isti kao prethodni partner, ali ona to ne uviđa. Prijatelji joj ukazuju na to.

Škorpija
Treba da se raspita o fizičkim aktivnostima kojima bi mogla da se bavi, jer će joj to pomoći da negativne emocije izbaci na zdrav način. Biće nekih sitnih prepirki s prijateljima, atmosfera je napetija nego inače, ali razlozi nisu ozbiljni tako da ne treba da drami.

Strelac
Ima nedelju prepunu događaja – od početka škole i druženja, do vraćanja hobijima i kursevima. Ako ima neke rođake koji imaju malo dete, obavezno treba da ih poseti, jer će mu to jako prijati. Dopada mu se neko ko ima dozu arogancije, ali to ne želi sebi da prizna.

Jarac
Kreće u školu ali kao da ne oseća da je to stvarno i da je raspust prošao, treba mu malo vremena da se privikne. Treba da pazi da ne kasni, jer će zbog toga upadati u nepotrebne probleme. Pogotovo će biti čudno novopečenim srednjoškolcima.

Vodolija
Ima odlične aspekte za druženje i provod s prijateljima. Međutim, uviđa da je zrelija od nekih svojih vršnjaka pa joj to malo smeta. I tokom ove nedelje treba da pazi na elektroniku, društvene mreže i sl. Prilika za vezu joj je pred očima, ali je ne vidi.

Ribe
Ne veruju da je još jedna godina prošla, da su za razred bliži kraju školovanja i  ne mogu potpuno da veruju šta se dešava oko njih. Uzbuđene su zbog druženja s prijateljima, ali i nervozne jer moraju da menjaju ritam života i prilagođavaju se školi. Neka se paze prehlada.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.