HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 6. do 12. novembra

it  | 

Ovan
Konačno shvata da dosta zaostaje sa školskim gradivom i da loše ocene utiču na njegove planove, a i ne laskaju njegovoj sujeti. Oseća potrebu da to promeni, pa se pretvara u vojnika: mudro organizuje vreme i zaboravlja na ostatak sveta. Prioritet je jasan.

Bik
Škola mu zadaje glavobolje jer mu roditelji i nastavnici stalno govore da se  uozbilji, što on, kaže, ne želi. No, istina je da želi, ali neće da im prizna da su „pobedili“, a nedelanje samo njemu škodi. Malo racionalizacije i osvešćivanja situacije daće mu  motivaciju za učenje.

Blizanci
Događa im se ljubavni zaokret, ali toliko suptilan da ih neće tresnuti posred čela. Naime, otvaraju se odlične prilike za sklapanje stabilne veze s nekim ko im se davno svideo, ali su na njega zaboravili. Škola ide jako dobro uz minimalni napor, što ne znači kako treba da se opuste.

Rak
Mora da nauči da očvrsne na pravi način, pogotovo ako je ambiciozan i ima planove i volju za rad i uspeh. Njega svaka vrsta odbijanja jako pogađa, pa je u stanju i da se razboli od stresa. Zato mora da shvati da je NE deo života, i da najviše naučimo upravo kad nam ne ide glatko.

Lav
I dalje ima dosta energije za sve, ali je ona pri kraju. Zato pametnom strategijom treba da je rasporedi i nešto sačuva za udarne dane u školi. Inače, uživa u izlascima, provođenju vremena s prijateljima i stvaranju lepih jesenjih uspomena. Neka se pazi promenjivog vremena, moguće su glavobolje.

Devica
Ima dobre karte u rukama što se tiče zaljubljivanja, ali nije istog intenziteta kao prošle nedelje. Sada može i da razmišlja slobodnije o tome, da polako shvata svoja osećanja i način na koji se ispoljavaju. Obavezno neka izađe tokom vikenda, pogotovo ako je kućna varijanta.

Vaga
I dalje želi da telo i kilažu dovede u red, ali joj je pametnije da se baci na učenje i čitanje neke knjige iz lektire, jer je po nju opasno ako to ne uradi. Najbolja joj je motivacija ako razmisli koliko će joj budžet biti skresan i koliko će se osećati inferiorno u odnosu na druge.

Škorpija
Situacija je ista kao i prošle nedelje, ako ne i intenzivnija jer sledi pritisak roditelja u vezi sa školom i učenjem. Na kraju ona počinje da uči, iako joj je veoma teško jer joj misli lete na sve strane. Tokom nedelje javlja se prilika za uživanje s prijateljima, ali je pitanje da li će to primetiti.

Strelac
Provodi dosta vremena s nekom starijom osobom, čak i ako se to ne dešava, treba da stvori takvu situaciju jer od nekog starijeg može mnogo da nauči, da vidi život iz perspektive mudre osobe kakvoj i sam stremi. Neke detinjarije će mu posle biti smešne.

Jarac
Vredan Jarac uživa u plodovima rada: ima čistu savest i vremena za odmor, pa se u miru predaje opuštajućim aktivnostima poput manikira, frizera, knjige koju neko vreme želi da pročita, filma koji neko vreme planira da pogleda i sl. U suprotnom, čeka ga mnogo učenja, rada i nadoknade propuštenog.

Vodolija
Najbolje da otputuje negde ili bar promeni sredinu u kojoj boravi stalno, npr. da par dana bude kod drugarice i sl. Jako je bitno da se na taj način ispuni kako bi mogla da se sprema za veliko učenje i organizaciju u sledećem periodu.

Ribe
Jako su nervozne i svoje frustracije iskaljuju na drugima ako ne pronađu kanal za zdravo korišćenje nagomilane energije. Najviše im pomažu šetnje i druženje s prijateljima, kao i boravak u prirodi. Ako im fali romantike, treba da gledaju romantične filmove ili čitaju ljubavne romane.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.