HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara

it  | 

Ovan
Sledećih dana mogao bi da se upusti u novu avanturu s nekim koga jako slabo poznaje ili zna samo preko društvenih mreža. Može da oseti kao da je svet protiv njega, pogotovo po pitanju izlazaka. Ipak, ne treba da se upušta u konflikte s roditeljima i nastavnicima.

Bik
Čeka ga jako naporna nedelja zbog privikavanja na novi ritam jer se već navikao na raspust i razbibrigu. Dosta pažnje poklanja fizičkom izgledu, a interesovanje koje bude izazvao zavisi od toga koliko je promena radikalna. Neki će se iz ružnog pačeta pretvoriti u labuda, te će im pažnja jako prijati.

Blizanci
Otvaraju im se dobri aspekti za ljubavne veze i muvanja,  što će potrajati. Treba da budu svesniji svojih kvaliteta i da se opuste, pokažu humor i šarm. Ako nisu svesni šta tačno imaju da ponude, otvoren razgovor s prijateljima oba pola može mnogo da pomogne.

Rak
Ima napornu nedelju jer se teško privikava na ustajanje, obaveze, domaće zadatke itd., a misli mu očas posla odlutaju u unutrašnji svet mašte. Može sebi da priušti luksuz i da se ove nedelje isključi, ali već tokom sledeće mora da se vrati u kolosek. Preokupiran je ljubavnim mislima.

Lav
Pokušava da izbalansira pažnju na časovima i opuštenost tokom dokolice. Otuda želi da se podeli u dva zasebna entiteta i nimalo mu nije lako jer se te dve tendencije mešaju. Moguće da je primetio kako je nabacio koje kilo viška, pa kuka oko toga.

Devica
Prijalo bi joj da bude introvertnija i da se malo povuče u svoje odaje, gleda filmove, sluša muziku i analizira buran period iza sebe kako bi uvidela gde je moglo bolje. Naravno, školske obaveze treba da obavlja, jer ako se nakupe, počeće da paniči, a to joj neće ići naruku.

Vaga
Treba da izlazi što više može, kako s prijateljima tako i sama i da razbistri glavu. To će joj mnogo pomoći u smirivanju i rešavanju problema, pogotovo vezanih za školu. Neke Vage će poželeti da beže sa časova, ali neka to maksimalno izbegavaju jer će posledice biti jako teške po njih.

Škorpija
Treba da napavi plan obaveza i svega što mora da obavi, jer će se tako osećati lakše i spokojnije. Ako to ne može sama, neka zamoli prijatelja koji bolje zna da se organizuje. U slobodno vreme može da radi šta joj je volja, a to treba da joj bude nagrada.

Strelac
I dalje je u novogodišnjem i prazničnom raspoloženju pa su mu sve obaveze i zadaci odvratni. Zato se trudi da ih zaboravi, tj. gurne pod tepih praveći se da je sve super. Ovo može mnogo da mu naškodi, pogotovo ako se na časovima ponaša kao da je u kafiću.

Jarac
Oseća talas melanholije i nezadovoljstva jer misli da raspust nije proveo kako je planirao ili da ga nije u potpunosti proživeo. Ne treba da se jede oko ovoga, biće i drugih raspusta, sad je vreme da se uhvati ukoštac s obavezama koje ga čekaju. Mogući problemi s kičmom i ramenima.

Vodolija
Uzbuđena je što se vraća u školu jer su tu svi njeni prijatelji, ali je uzbuđenju tu kraj. Naime, školske aktivnosti i pažnja na času trenutno smatra nepotrebnim jer ima prijatelje oko sebe. Trebalo bi da nonšalantnost ostavi za odmore, a da na času bar glumi zanimanje.

Ribe
Osećaju se izolovano od svih jer misle da ih generalno vršnjaci ne razumeju. Otuda može da dođe do svađa s drugarima iz škole ili iz ekipe s kojom se druži. Ovo verovatno nije tačno, bar ne potpuno, a optuživanje prijatelja treba da bude potkrepljeno argumentima, ne samo osećajem.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.