FUN4U

Nominacije za Grammy nagrade 2017.

it  | 

Napokon su objavljene nominacije za dodelu muzičkih nagrada Grammy koja će se održati 12. februara 2017. u Los Anđelesu. Prestižne nagrade dodeljuju se po 59.put. Beyonce je ovaj put nominovana u čak devet kategorija, između ostalog za pesmu godine, album godine, muzički film. Osam nominacija imaju RiRi i Kanye West a David Bowie je posthumno dobio pet nominacija i to za album Blackstar. Adele je takođe nominovana za album godine, pesmu i hit godine a ako album 25 osvoji Grammy za album godine, Britanka će biti druga žena u istoriji kojoj je to pošlo za rukom dva puta. Taylor Swift je to uspela pre nje. Jeva čekamo 12. Februar! A sada pogledaj neke od nominacija:
Pesma godine: Beyonce, Formation, Mike Posner, I Took a Pill in Ibiza, Justin Bieber, Love Yourself, Lukas Graham, 7 years.
Singl godine: Adele, Hello, Lucas Graham, 7 Years, Rihanna, Work (feat. Drake), Twenty One Pilots, Stressed Out.
Album godine: Adele, 25, Beyonce, Lemonade, Justin Bieber, Purpose, Drake, Views, Stargile Simpson, A sailor’s Guide to Earth.
Najbolji novi izvođač: Celsea Balerini, The Chainsmokers, Chance the Repper, Mareen Morris, Anderson Paak.
Najbolja pop numera: Adele, Hello, Beyonce, Hold Up, Justin Bieber, Love Yourself, Kelly Clarkson, Piece by Piece, Ariana Grande, Dangerous Woman.
Najbolja pop numera grupe/dueta: The Chainsmokers, Closer, Lukas Graham, 7 Years, Rihanna Feat. Drake, Work, Sia Feat. Sean Paul Cheap Thrills, Twenty One Pilots, Stressed Out.

Foto:worldwide.chat

Ostavi komentar

Your email address will not be published.