FUN4U

Patuljci sa naslovnih strana

it  | 

Nikola ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda rijalitija Tri minuta slave. Praktično, posao mu je da bezobrazno vređa ljude koji se prijave za šou, zbog čega je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge rijaliti formate i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo rijaliti program.
Najbolji Nikolin prijatelj Zoran vlasnik je medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih rijaliti formata, a njegova žena Mira Nikolina  je najveća ljubav iz mladosti. To, naravno, niko osim njih dvoje ne zna. Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke koju gura ambiciozna majka napravi zvezdu.
Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu. Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način koji jedino i zna… pomoću rijaliti programa. Ali on mora da otkrije da li je ceo njegov život jedan veliki reality. I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?
Premijera je u Centru Sava 17. januara od 20 časova. Cena ulaznice je 500 dinara.

Uloge tumače Gordan Kičić, Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović. Reditelj je Milorad Milinković.

Foto: YouTube

Ostavi komentar

Your email address will not be published.