Odgovor potraži u rubrici U POVERENJU

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
SexologijaCategory: SEXOLOGIJAOdgovor potraži u rubrici U POVERENJU
Anonymus postavljeno 29/11/2017

Imam nedostatke koje želim da ispravim, mislim da nešto nije u redu sa mnom, nedostaje mi samopouzdanja i nemam karakter, previše sam emotivna i nemam cilj u životu, volim  sve ali ponovo ništa, fali mi zainteresovanosti, a sa druge strane stvarno želim da budem i postignem nešto. Volim da čitam i književnost, volim da crtam, volim ples, volim školu, tj. stvari koje su vezane za moju struku, volim anatomiju, ali prosto ništa ne toliko da se ja time bavim i posvetim, stalno sam ismevana zbog svoje građe, jer nisam zgodna i nemam obline, što meni ne smeta dok me neko ne spusti zbog  toga, ni rođeni roditelji me ne shvataju ozbiljno, osećam da više vole brata, razočarani su zbog mog odabira dečka, društvo me odbacuje, oni su tu navodno za mene uvek kad me nešto muči, ali nikada fizički, za šetnju, šalu, film.. Odličan sam đak, imam sve petice ali osećam kao da sam za to samo sposobna, za učenje za ocenu. Razmišljam da posetim školskog psihologa, smatram da bi mi pomogao da prevaziđem ovo, sagradim karakter  i napravim cilj  u životu, jer  dobro znam da čovek bez cilja je nula. Pre svega želim da vas pitam šta vi mislite o tome, kako da započnem razgovor sa psihologom i da li ima potrebe da idem uopšte? Da li postoje načini da sama postignem ono što želim? I koji su? Imam 16 god, druga godina sam srednje.

inteen: Draga čitateljko, tvoje pitanje nije za ovu rubriku. Molimo te klikni na OTVORENO O SVEMU, a zatim i na U POVERENJU i tamo te čeka odgovor, te nam, ako ti nije teško, ovde u komentaru ispod našeg napiši da si se snašla. Mi ćemo tvoje pitanje izbrisati iz SEXOLOGIJE, jer je tvoj problem sasvim drugačije prirode, pa da ne bunimo ostale. Mnogo ti hvala i piši šta god da te muči, a možeš nam javiti i kako se stvari dalje odvijaju.

1 Answers
Anonymous 🍀 odgovoreno 2 weeks ago

Mislim da je najbolje da posetis psihologa. Oni su uvek tu da te saslušaju i da ti pomognu. Kako da počneš razgovor? Kad uđeš kod psihologa reci joj/mu “Da li imate vremena da me saslušate?” pa počni da joj/mu is pričaš SVE što te muči, nemoj da izostavis ništa jer će kasnije biti ono što nisam to rekla… Ali inače da, možeš da postignes bilo šta u životu samo treba mnogo truda, i znam kako se osećaš, iako se možda osećaš beznadežno, i misliš da ti nista neće ići, veruj mi, biće sve u redu, i uspeces da sagradis jači karakter :)
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
P. S. Izvini za moj srpski nije mi maternji jezik 😂

Your Answer