Odgovor potraži u rubrici U POVERENJU

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
SexologijaCategory: SEXOLOGIJAOdgovor potraži u rubrici U POVERENJU
Anonymus postavljeno 30/11/2017

Zdravo! Imam 15 godina i želim da Vas pitam kada je pravo vreme za odlazak u teretanu. Nisam debela, vitka sam i visoka, ali imam mnogo celulita i to me mnogo nervira. Kada je pravo vreme početi da radiš na svom izgledu? Samo da dodam, zaboravila sam, imam i dosta strija, pogotovo na zadnjici, pa me zanima kako mogu da de rešim toga. Hvala još jednom! :)

inteen: Draga čitateljko, tvoje pitanje nije za ovu rubriku. Molimo te klikni na OTVORENO O SVEMU, a zatim i na U POVERENJU i tamo te čeka odgovor, te nam, ako ti nije teško, ovde u komentaru ispod našeg napiši da si se snašla. Mi ćemo tvoje pitanje izbrisati iz SEXOLOGIJE, jer je tvoj problem sasvim drugačije prirode, pa da ne bunimo ostale. Mnogo ti hvala i piši šta god da te muči, a možeš nam javiti i kako se stvari dalje odvijaju.

2 Answers
. odgovoreno 2 weeks ago

Samo da dodam, zaboravila sam, imam i dosta strija, pogotovo na zadnjici pa me zanima kako mogu da de rešim toga. Hvala još jednom! 

S.M odgovoreno 2 weeks ago

Nisi jedina😁 naprotiv ja ne pokusavam da se resim toga ne smeta mi jeste da ruzno izgledaju strije na zadnjici ali Boze moj to je sasvim normalno za devojke koje su u razvoju. Imam ih oko 2 ipo godine i navikla sam nekako, a u teretanu mozes da krenes kada ti hoces i kada si spremna za to bez obzira sta drugi misle o tome

Your Answer