Imala sam krvarenje tokom analnog seksa

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
SexologijaCategory: SEXOLOGIJAImala sam krvarenje tokom analnog seksa
Anonymus postavljeno 02/12/2017

Imala sam nezaštićeni analni seks sa dečkom, međutim desilo se nešto što se do sada nije dešavalo, curila je krv sada baš. Nisam sigurna da li iz anusa ili njegovog penisa ali je imao posekotine na njemu. Pre seksa ih nije imao. Da li postoji mogućnost za infekcijom zato što se posekao u tom delu i da li ima to neke veze sa mnom? Hvala unapred.

inteen: Draga čitateljko, mnogo puta smo pisali na temu analnog seksa i isticali da takva vrsta intimnog opštenja nije adekvatna za vaš uzrast. Partneri treba da prođu kroz mnogo toga i ostvare veliki stepen bliskosti da bi mogli da se upuste u takvo eksperimentisanje. Osim toga, analni seks je veoma riskantan zbog mogućih povreda (što si i sama iskusila) i infekcija. I tokom analnog seksa je neophodno korišćenje kondoma. Pošto je došlo do krvarenja (tvog i/ili njegovog), savetujemo da oboje ili bar jedno od vas dvoje poseti lekara. Ukoliko ubuduće budeš osećala nelagodnost, bol ili peckanje, to prestaje da bude savet, već je nešto što moraš obavezno da uradiš. Budi pametna i čuvaj se.
Očigledno ste oboje neiskusni, tako da bi najbolje bilo da prestanete s tim. Od koristi ti mogu biti naši tekstovi Šta je to oralni, a šta analni seks? i Problemi nakon analnog seksa. Tinejdžerski period jeste vreme kada ste željni da isprobate razne stvari i to je razumljivo, ali treba postaviti granice. Sve najbolje!

Your Answer