Identično pitanje

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
SexologijaCategory: SEXOLOGIJAIdentično pitanje
Anonymus postavljeno 10/01/2018

Pozdrav inteen! Imam 17 godina (žensko sam) i kada se sama zadovoljavam, doživim vrhunac, ali dok imam odnose sa momkom, ne mogu nikako. Zajedno smo godinu dana i otprilike jednom nedeljno imamo odnose. Ja bih volela da mogu da doživim taj vrhunac tokom seksa, ali sad da li je problem u meni, ne znam skroz sam opuštena uvek i dovoljno se “napalim” ali ništa nikad… Pomoć?

inteen: Draga čitateljko, pojava koju pominješ nije tako neobična. Nije retko da nam je lakše da vrhunac doživimo sami sa sobom nego sa momkom. Pošto smo već pisali na tu temu, kako se ne bismo ponavljali, pročitaj naše tekstove Sa dečkom ne osećam isto zadovoljstvo kao kad se samozadovoljavam i Da li i kako da kažem dečku da prilikom seksa nisam doživela orgazam?. Od velike je važnosti da porazgovaraš sa partnerom i izneseš mu postojeći problem. On ne može znati šta ti prija, a šta ne, ako mu to ne izložiš.
Dakle, moraš mu priznati šta se dešava i sa njim osmisliti šta i kako ćete dalje. Oboje morate da se potrudite da bi seks profunkcionisao, te da biste u njemu oboje podjednako uživali. Idite lagano, slobodno mu reci šta da radi, opusti se i nemoj da razmišljaš o tome da orgazma neće biti, već se usredredi na njega i njegove dodire, a on, s druge strane, mora imati strpljenja. Ukoliko se zaista volite i budete imali otvorenu komunikaciju, na kraju će doći i to zajedničko zadovoljstvo. Nadamo se da smo pomogli. Sve najbolje ti želimo. Pozdrav!

Your Answer