Nakon seksa s devojkom pojavile su mi se tačkice na polnom organu

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone
SexologijaCategory: SEXOLOGIJANakon seksa s devojkom pojavile su mi se tačkice na polnom organu
Anonymus postavljeno 10/01/2018

Zdravo inteen! Imao sam sa svojom devojkom odnos bez zaštite. Nakon pola sata su mi se pojavile male tačkice na glaviću. Nema nikakvih drugih simptoma, nema svraba, peckanja, bola… Zabrinut sam šta bi to moglo biti. Da li je to do moje devojke da mi je prenela neke bakterije, pošto svoju higijenu kontrolišem, ili je neka iritacija kože???

inteen: Dragi čitatelju, s obzirom na to da nema nikakvih drugih upozoravajućih simptoma poput svraba, neprijatnog mirisa, bola, peckanja, najverovatnije da nije ništa zbog čega bi trebalo da brineš. Moguće da je samo došlo do iritacije. To čak ne mora da ima veze ni sa tvojom partnerkom, već sa sapunom koji koristiš, praškom za veš, losionom za kupanje itd. No, u svakom slučaju, što i sam znaš, seks bez zaštite ne bi trebalo da bude opcija i zbog njene eventualne trudnoće i radi opasnosti od prenošenja polnih bolesti. Zato ti svakako preporučujem da pri svakom sledećem odnosu, i sa sadašnjom partnerkom i ubuduće, upotrebljavaš kondom.
Ukoliko su simptomi koje pominješ do sada nestali, mislim da ne treba da se stresiraš. Jednostavno prati situaciju i pokušaj da oceniša da li si preosetljiv na neki od pomenutih preparata. Porazmisli šta bi još moglo da bude uzrok tome. No, ako i za nekoliko dana situacija bude ista, ili se ponovi, biće neophodno da se obratiš lekaru kako bi otkrio o čemu se radi i dobio adekvatni terapiju. Ovako je veoma teško odrediti postoji li problem ili ne. Slobodno nam piši budeš li imao još nedoumica i pitanja.

Piše: Ivana Todorović, psiholog

Your Answer